Cumpără cărți online acum!

Cumpără cărți online acum!

Detalii

CategoriiCultura, Educatie
TaguriCarti
Ultima actualizareMiercuri 8 septembrie 2021
Vizualizari124

Voteaza & Distribuie

Descriere

Librăriile online reprezintă magazine foarte apreciate de către persoanele care iubesc cărțile. Mediul online se dezvoltă din ce în ce mai mult în România în zilele noastre. Ofertele comerciale sunt mult mai diversificate în mediul online decât în magazinele fizice. Timpul necesar pentru alegerea produsului preferat este mult mai redus. Serviciile de curierat sunt de bună calitate și foarte rapide, astăzi. Există posibilitatea ca orice produs cumpărat să fie și returnat, dacă sunt respectate anumite condiții. Așadar, oportunitățile de a ne îmbogăți biblioteca proprie și de a citi cele mai noi și interesante apariții, sunt nespus de multe!

Despre Librăria Universitaria

Este un magazin online interesant de unde puteți cumpăra cărți, cadouri, ceaiuri, jucării, muzică și filme, produse de papetărie și produse de curățenie. Simplu, practic, variat, fără efort deosebit!

Din categoria cărți sunt disponibile partituri (89), cărți pentru afaceri (232), arta/arhitectură/design (378), audiobooks (102), cărți pentru autoeducare (669), beletristică (6446), biografii/jurnale/memorii (499), cărți pentru adolescenți (1040), cărți pentru copii (2987), cărți pentru familie (398), medicină (459), religie (479), sănătate (691), enciclopedii (754), etc. Acestea au fost câteva exemple de categorii de cărți importante. Oferta este foarte diversificată și merită studiată cu atenție, după părerea noastră.

Cărți pentru adolescenți la LibrariaUniversitaria.ro

Cartea “Povestiri de pe Calea Moșilor” scrisă de Adina Popescu este o carte foarte interesantă pentru adolescenții din zilele noastre. Este vorba despre o apariție din anul 2019 la Editura Art. Cuprinde 24 de povestiri interesante despre lucrurile care se petrec în viața noastră de zi cu zi.

Prețul publicației este de doar 34 de lei, cartea conține 256 de pagini.

O altă recomandare interesantă este cartea scrisă de către Julio Cortazar “Ocolul zilei în optzeci de lumi”. Pablo Neruda spunea următorul lucru despre acest autor: “Cine nu citește Cortázar este condamnat. A nu-l citi este o boală gravă, invizibilă, care în timp poate avea consecințe groaznice. Cine nu citește Cortázar devine pe nesimțite mai trist, mai palid, şi, probabil, încet-încet rămâne fără păr. Ceva asemănător cu cineva care nu a mâncat niciodată piersici. Nu vreau să mi se întâmple lucrurile astea, așa că devorez toate născocirile, miturile, contradicțiile şi jocurile mortale ale marelui Julio Cortázar”.

Așadar, acum aveți posibilitatea să achiziționați online cartea lui Julio Cortazar la un preț de numai 26.60 de lei direct de la LibrariaUniversitaria.ro, singura librarie online de care vei mai avea nevoie!

Enciclopedii și Atlase

În colecția librăriei online Universitaria există, de asemenea, foarte multe enciclopedii și atlase. Sunt recomandate pentru studenții și elevii din anii terminali care doresc să își îmbunătățească cultura generală. Inclusiv adulții se pot bucura de cărți valoroase pe care le pot cumpăra cu ajutorul acestei biblioteci online la prețuri excelente.

Vă recomandăm acum cartea “Cine a fost acest … Leonardo Da Vinci” apărută la editura RAO anul acesta. Are 80 de pagini și prețul este de doar 24 de lei.

Este o carte frumos ilustrată despre tot ceea ce a realizat un om, devenit deja legendă. Merită să o aveți în biblioteca dumneavoastră. Este utilă și pentru cei tineri!

Așadar, când veți avea puțin timp la dispoziție, nu ocoliți colecția librăriei online Universitaria. Cărți foarte utile și interesante, de actualitate la prețuri foarte, foarte reduse!