Cum sa iti ingrijesti extensiile de gene?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4037

Voteaza & Distribuie

Descriere

extensii de geneMotivele pentru care ati apelat la extensiile de gene sunt probabil urmatoarele: va doriti gene mai lungi, mai dese, mai seducatoare, mai negre. De asemenea, banuim ca sunteti o persoana care face uz foarte des de mascara. Ei bine, daca va faceti extensii de gene, nu veti mai avea nevoie de nici un fel de mascara pentru ca genele dvs vor arata impecabil.Cu conditia sa le pastrati cu grija si sa urmati cativa pasi de intretinere.

In primul rand, dupa aplicarea extensiilor trebuie sa va cumparati un demachiant profesionist de la salonul unde va puneti genele, deoarece unul obisnuit din comert poate dauna noilor achizitii estetice. Desi acest demachiant va costa probabil mai mult decat unul obisnuit, macar nu va trebui sa alergati din nou la salonul de cosmetica pentru ca va reface extensiile, care oricum costa mai mult decat produsul cosmetic.

In al doilea rand: nu trageti de ele!! Chiar daca la inceput va veti simti incomod cu ele, nu puneti mana si nu trageti pentru ca veti ramane cu ele in mana.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in seama cand va decideti sa va puneti extensii e materialul din care sunt facute. Multe sunt din par real si sunt cele care arata cel mai natural. Acestea sunt insa si cele care costa cel mai mult. In felul acesta va puteti indrepta atentia spre cele din par sintetic, dar care arata cat de cat natural. Insa si in cazul lor trebuie sa fiti atente la calitate ceea ce va va costa aproape la fel de scump.

Apoi, alt lucru foarte important e cine va face aceste extensii de gene. Daca mergeti la un profesionist, asigurati-va ca are experienta necesara. Unii va vor cere sa va cumparati dvs genele, altii vi le vor pune la dispozitie in salon. Aplicarea lor de catre un profesionist dureaza cam o ora si jumatate si nu cauzeaza nici o durere.

Se spune ca extensiile de gene traiesc la fel de mult ca si genele dvs. Daca sunt aplicate corect de catre tehnician si ingrijite cum trebuie, vor cadea doar odata cu genele naturale.