Cum sa intampini weekend-ul dupa o saptamana grea?

Cum sa intampini weekend-ul dupa o saptamana grea?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2480

Voteaza & Distribuie

Descriere

week-end_relaxantIn timpul saptamanii trebuie sa mergem la job, sa ne ocupam de familie si sa rezolvam multe treburi cotidiene. E clar ca ne ramane foarte putin timp pe care sa-l dedicam corpului nostru, sau chiar deloc.


Nimeni nu neaga ca intentiile de ingrijire corporala exista, insa viata e de asa natura incat trebuie sa acordam prioritate altor lucruri. Din cauza lipsei de timp suntem nevoite sa mancam alimente nesanatoase, in mare graba. Iar orele petrecute in fata calculatorului si calatoriile infernale au si ele repercursiuni asupra trupului nostru.


De timpul care ar trebui sa-l pastram pentru sport nici nu mai incape vorba. E o concluzie destul de descurajanta, insa nu e cazul sa dramatizam. Sfarsitul de saptamana ne salveaza de aglomeratia si rutina din celelalte zile.


Asadar, in week-end iti vei face timp doar pentru tine si trupul tau, pentru a suplimenta carentele adunate in timpul saptamanii. Detoxifierea organismului si putina miscare te va ajuta sa faci fata cu brio saptamanii ce urmeaza.


Daca te afli intr-o astfel de situatie, incepe din acest week-end sa faci o schimbare in favoarea sanatatii si frumusetii tale:


De ce anume ai nevoie in week-end?