Cum sa atragi trafic pe site-ul tau prin scrierea si publicarea de articole

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4553

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca ai o afacere online, ai la dispozitie mai multe metode de a genera trafic. Acestea pot include inscrierea site-ului in directoare web, schimbul de link-uri sau plata pe click. Din experienta mea, cea mai eficienta metoda de generare a traficului este publicarea de articole. Daca nu ai incercat niciodata sa atragi trafic prin publicarea de articole si esti serios in legatura cu construirea unei afaceri online de succes, atunci iti sugerez sa scrii si sa publici doua sau mai multe articole pe zi timp de 3 luni. Vei fi surprins de rezultatul final.

Cum folosesti articolele pentru a crea trafic?

1 - Daca ai o afacere online, atunci ai o nisa careia i se adreseaza afacerea ta. Daca stii destule despre nisa respectiva, ar trebui sa fii in masura de a crea un articol despre ceea ce ii intereseaza pe potentialii tai clienti. Pentru mine, un exemplu de subiect care poate fi interesant pentru potentialii mei clienti ar putea fi cum sa genereze trafic de calitate prin publicarea de articole. Pentru a face acest lucru, trebuie sa creezi articole care sunt educationale si usor de citit. Caracteristica cea mai importanta este aceea ca articolul trebuie sa ofere informatii de calitate cititorului. Invata-i cum sa finalizeze o activitate deosebita. Arata-le pasul urmator. Informeaza-i despre ceva nou din nisa respectiva.

Cititorii tai doresc informatii si de aceea le cauta pe internet. Daca-i vei invata pe cititorii tai lucruri pe care ei sunt interesati sa le cunoasca atunci ei vor dori sa devina clientii tai.

2 - Arata cititorilor tai de ce trebuie sa aiba incredere in tine. Pentru ca esti un expert? Pentru ca detii informatii valoroase cu privire la nisa respectiva? Spune-le un pic despre experienta ta din nisa.

3 - Pentru ca aceasta metoda sa functioneze trebuie sa scrii si sa publici cel putin doua articole in fiecare zi timp de 3 luni. Daca esti incepator in scrierea si publicarea de articole ti se va parea mai dificil la inceput, dar cu informatiile necesare si dorinta de a reusi vei putea realiza acest lucru.

4 - Cand scrii articolul este important sa o faci la modul usor si prietenos, sa-l scrii ca si cum ai vorbi.

5 - In cele din urma, nimic nu va imbunatati articolul tau decat practica. Cu cat vei scrie mai mult cu atat va deveni mai usor. Daca vei scrie si publica articolele tale zi de zi, in scurt timp vei deveni un expert in scrierea de articole.

Daca doresti sa afli mai multe despre scrierea si publicarea articolelor intra pe site, unde vei gasi si o lista a celor mai eficiente directoare de articole: