Cum poti crea un avatar original?

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3387

Voteaza & Distribuie

Descriere

Avatarele tridimensionale se folosesc de obicei in jocurile online, in timp ce pe forumuri si pe bloguri se folosesc cele bidimensionale. Ideea a pornit de la traditiile hinduse, unde, legenda spune, zeii s-au nascut sub forme diferite pentru a veni in intampinarea anumitor scopuri, dar doreau sa ramana totusi anonimi.

In zilele noastre, cuvantul este mai relevant in lumea calculatoarelor si a jocurilor online. Avatarele sunt reprezentari ale personalitatii, intereselor, convingerilor, etc. intr-o comunitate online.

Ele au devenit celebre mai ales cand compania Yahoo a oferit utilizatorilor de Yahoo messenger posibilitatea sa isi creeze un avatar dupa chipul si asemanarea lor, punandu-le la dispozitie o gama foarte variata de optiuni pentru a realiza o imagine cat mai aproape de realitate. Pornind de la freze si culoarea parului, pana la decorul in care utilizatorul dorea sa se situeze, variantele erau aproape nelimitate. Si cu toate ca imaginea era foarte aproape de realitate, avatarul permitea o anumita anonimitate.

In zilele noastre, crearea unui avatar este o joaca de copil, mai ales datorita faptului ca exista nenumarate site-uri pe internet care ofera posibilitatea de a crea un avatar exact pe gustul utilizatorului.

Site-uri precum www.meez.com si www.thedollpalace.com va dau posibilitatea sa creati un personaj care seamana cu voi, sa alegeti freze, haine si alte accesorii pe care le doriti.

Avatare gratuite puteti descarca de pe site-ul www.avatars.qkype.com unde puteti alege din categorii precum: abstract, animals, cartoon, funny, movies, nature, etc.

Pentru bloguri, puteti apela cu incredere la site-ul www.gravatar.com, unde va faceti un cont si de fiecare data cand comentati si folositi adresa de mail cu care v-ati inscris, in dreptul numelui dvs. va aparea gravatarul propus de dvs.