Cum poate un filtru de apa sa iti imbunatateasca sanatatea?

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3012

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este greu de crezut ca un pahar de apa de la robinet poate contine substante chimice nocive si aditivi care ii fac foarte mult rau organismului tau. Daca nu putem vedea impuritatile, nu inseamna ca nu sunt prezente. Multi au decis sa faca ceva in privinta protejarii sanatatii lor si au achizitionat unul sau chiar mai multe filtre de apa, pentru a curata apa la robinet.

Principalele sisteme de filtrare sunt relativ ieftine si pot fi foarte usor asamblate.

Apa este vitala pentru sustinerea vietii si nu merita sa ne punem sanatatea in pericol consumand apa contaminata de orice fel. Cea mai comuna modalitate prin care apa isi intinereste rezervele o reprezinta ploaia. Apa de ploaie este in aproape toate cazurile cea mai potrivita forma destinata scopurilor potabile. Apa pura nu este altceva decat un lichid limpede cristal care nu are culoare sau alte impuritati. Desi ploaia este cea mai pura forma de apa, se contamineaza in timp ce traverseaza atmosfera. Picaturile de ploaie sunt poluate cu tot felul de lucruri, inclusiv fungi, particule de praf, de carbon, sulf, si alte impuritati care degradeaza calitatea acesteia. In zonele in care poluarea aerului este critica a fost remarcat faptul ca apa de ploaie, care initial este pura devine ploaie acida si poate provoca prejudicii mari.

Apa trebuie sa fie pura pentru a putea fi consumata de fiinte vii. Exista mai multe metode prin care apa este purificata si prelucrata pentru a scapa de contaminanti. Pentru o familie de sase, un cuplu sau un individ o modalitate viabila de a avea apa curata si filtrata zi de zi o reprezinta utilizarea unui filtru de apa. Filtrele de apa functioneaza in mod eficient, filtrand cantitati mici de apa si depozitandu-le in rezervor. Pe piata sunt disponibile mai multe branduri de filtre apa care functioneaza pe baza unor principii simple. Filtrele de apa nu sunt doar dispozitive foarte eficiente, ci sunt si conforme 100% cu standardele de viata ECO, pentru ca nu fac uz mare de energie electrica in procesul de filtrare.

Un filtru apa foloseste tehnologii fundamentale pentru a furniza apa filtrata utilizatorilor sai. Tubul in forma de ulcior adapostit in interiorul rezervorului este locul unde se toarna apa care urmeaza sa fie filtrata. Apa trece prin filtru si se depoziteaza in rezervor, fiind acum libera de impuritati si buna pentru baut.