Cum stiti ca un frigider de bauturi se apropie de capacitatea maxima? 3 semne subtile!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 21 iunie 2022
Vizualizari103

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca nu sunt servite la temperatura potrivita, unele bauturi isi pierd din calitatile caracteristice. O sticla de bere sau de suc, de exemplu, in ciuda faptului ca are calitati exceptionale inca din fabrica, la temperaturi necorespunzatoare isi pierde din savoare. Acest lucru nu este deloc de dorit, mai ales daca este vorba de un local in care clientii se asteapta sa consume o bautura rece. Pe timpul verii, lichidele racoritoare sunt la mare cautare, astfel ca un frigider de bauturi care sa le mentina la o temperatura optima pentru acest sezon, este esentiala.

Toate etichetele lipite pe sticle au trecute alaturi de informatiile despre producator si ingrediente, si pe acelea referitoare la temperatura ideala la care trebuie servit continutul acestora. Atunci cand acest parametru nu este respectat, produsul provoaca dezamagire in randul cumparatorilor, chiar daca este vorba de cele mai bune sortimente de bauturi acidulate sau neacidulate. Un frigider bauturi este o solutie excelenta pentru orice business din industria HoReCa - hoteluri, restaurante, baruri, catering, magazine sau benzinarii.

Din gama acestor produse puteti opta, in functie de necesitati, pentru frigidere cu capacitatea de 133 de litri, perfecte pentru un magazin mai mic si pentru modele cu capacitati care ajung la 320 de litri, necesare unor restaurante sau diferite alte unitati cu un flux mare de clienti si de vanzari. In lista avantajelor acestor modele se regasesc racirea optima a bauturilor in cutii si sticle, dimensiunile variate potrivite amplasarii in orice spatiu disponibil, usile de sticla pentru un acces vizual rapid la continutul frigiderului, prezentarea produselor din interior intr-o maniera eleganta si practica, performanta deosebita de racire, manipulare usoara si posibilitatea de folosire chiar si pentru uz personal.

La atingerea capacitatii maxime, un frigider de bauturi poate da cateva semne subtile pentru a va pune in garda. Iata 3 dintre acestea!

Echipamentul frigorific devine mai zgomotos

Majoritatea frigiderelor sunt silentioase sau sunetul produs la functionare nu este deranjant. Atunci cand produc zgomot, inseamna ca motorul face un efort suplimentar pentru a functiona optim. Daca situatia nu se schimba, este un semn ca modelul de frigider de bauturi utilizat are nevoie de interventia unui specialist. De asemenea, cand devine prea silentios, iar bauturile sunt calde, ar putea fi o problema legata de compresor.

Bauturile se racesc mai greu

Timpul de racire necesita o perioada mai lunga decat de obicei? Probabil este vorba de o supraincarcare si de dificultati in mentinerea unei temperaturi optime. De aici poate rezulta si un consum energetic mult mai mare in incercarea sa de a lucra la capacitate maxima, apeland la toate resursele de care dispune.

Factura la electricitate indica un consum mai mare

In cazul in care sunt probleme cu reglarea termostatului sau frigiderul nu corespunde din punct de vedere energetic solicitarii la care este supus, pot aparea diverse neplaceri, care se vor reflecta si in factura la electricitate.

Noile modele de frigider bauturi au integrate tehnologii moderne, ce protejeaza mediul inconjurator si, in acelasi timp, contribuie la reducerea consumului de energie. Reglarea temperaturii acestui echipament, in functie de sezonul cald sau rece, prelungeste durata de viata a produsului si reduce consumul inutil de energie.