Cum se face ţuşpaisul de urzici. Cu ce trebuie să condimentezi mâncarea pentru un gust deosebit

Cum se face ţuşpaisul de urzici. Cu ce
trebuie să condimentezi
mâncarea pentru un gust deosebit

Detalii

CategoriiRegional
TaguriReșița
SursaAdevarul
Data publicariiMiercuri 27 martie 2019
Vizualizari35

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucătarul reşiţean Uica Mihai spune

că ştie o reţetă veche de la bătrânii din Pusta Banatului, de ţuspais cu urzici

care este delicioasă. Uica o pregăteşte în fiecare primăvară şi ne-a dat reţeta,

pe care o găsiţi mai jos.

Au dat urzicile ca nişte bijuterii

minuscule, mai ales pe gireada de compost vegetal şi prin tufişurile de la

marginea apei, unde pământul se ţine cald. Să te duci să culegi o poa...

Restul articolului: adevarul.ro