Cum sa va faceti afacerea mai competitiva prin intermediul social media?

Detalii

CategoriiIT
TaguriPromovare online
Ultima actualizareLuni 24 septembrie 2018
Vizualizari1641

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dezvoltarea retelelor sociale si a influentei lor in viata de zi cu zi a omului a produs o crestere a atentiei pe care companiile o acorda marketingului online. Atat crearea unei prezente/identitati online, cat si marketingul prin reclame platite pot fi realizate printr-o strategie ce include campanii social media bine puse la punct.

Beneficiile unei campanii sociale media

Pentru a atinge succesul in afaceri, este esential ca eforturile de comunicare si promovare sa se concretizeze intr-o strategie integrata, ce include mai multe lucruri. De cele mai multe ori, noi nu putem face asta singuri, si apelam in schimb la agentii specializate.

In general, apelam la serviciile unei agentii specializate atunci cand:

  • Nu avem cunostintele necesare privind modalitatile de promovare potrivite cazului nostru;
  • Nu suntem in pas cu trendurile si nu stim cum sa construim o prezenta online moderna;
  • Nu avem acces la instrumentele actuale si necesare unei promovari ca la carte;
  • Eforturile de promovare de pana acum au generat rezultate slabe;
  • Vrem sa ne concentram pe activitatea profesionala, lasand munca de promovare pe umerii specialistilor.

Agentiile si serviciile de social media

Social media este un fenomen relativ recent, iar specialistii domeniului sunt in general oameni tanari, inovativi si axati pe rezultate, nu proceduri. O agentie se foloseste de toate resursele necesare pentru a face o promovare in social media ca la carte, care genereaza rezultate atat vizibile instant, cat si benefice pe termen lung. Orice agentie de publicitate serioasa va depune efort pentru a-si convinge clientii ca integrarea social-media in campanile publicitare nu mai este o "ramura suplimentara", ci un lucru obligatoriu tinand cont de contextul social, tehnologie, trenduri si nivelul inalt de competitivitate de pe piata.

Principalele avantaje ale apelarii la serviciile unei agentii de marketing online sunt urmatoarele:

  • Eficienta costurilor, rezultate si productivitate- Desi ca antreprenori incercam mereu sa investim inteligent si sa obtinem rezultate optime, cand nu cunoastem toate detaliile, standardele, procedurile si practicile actuale de promovare, este foarte usor sa dam gres sau sa obtinem rezultate foarte slabe;

Daca nu suntem la nivelul la care sa avem un departament de marketing in propria noastra companie, este practic imposibil sa facem o promovare social media eficienta fara cunostinte de SEO, design grafic, campanii PPC, creare continut etc.. Agentiile de publicitate au oameni specializati pe toate aceste lucruri, acestia lucrand impreuna pentru a pune la cale o strategie social media eficienta.

  • Varietatea si specializarea instrumentelor folosite- Crearea unei simple pagini de Facebook nu este suficienta. O agentie specializata ofera servicii variate si poate fi contractata pentru o perioada mai lunga de timp. Cercetarea publicului tinta, realizarea de campanii platite, conceperea si implementarea unui calendar editorial optim, crearea unei identitati de brand si cresterea interactiunii dintre potentialii clienti si afacerea dumneavoastra sunt doar cateva dintre lucrurile pe care o agentie le poate face pentru dumneavoastra. Pe langa asta, agentiile dispun de instrumente premium, la care noi nu avem cu usurinta acces, care sunt prea scumpe pentru noi sau care sunt prea complicate pentru a incerca sa le folosim singuri. Printr-o imbinare inteligenta a instrumentelor de promovare in social media, agentia obtine pentru dumneavoastra rezultate la care nu puteti ajunge singuri;

Cum sa beneficiati de excelenta in promovare social media?

Daca doriti sa va atingeti potentialul maxim prin promovare social media implementata ca la carte, Agentia de publicitate si marketing online Fortin Agency va sta la dispozitie cu servicii complete de marketing online, axate pe rezultate.