Cum să ne preparăm singuri gustoasa fasole în pâine. În ultima perioadă, preparatul poate fi găsit doar la pensiuni

Cum să ne preparăm singuri gustoasa fasole în pâine. În ultima perioadă, preparatul poate fi găsit doar la pensiuni

Detalii

CategoriiRegional
TaguriBuzău
SursaAdevarul
Data publicariiMiercuri 20 decembrie 2017
Vizualizari22

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a-i nimeri gustul, trebuie respectate câteva condiţii la preparare. În primul rând, fasolea trebuie pusă la înmuiat cu câteva ore bune înainte iar apa e bine să fie schimbată de două, trei ori.

Iată sfaturile oferite de Chef Cristi Dobre: ”Ne trebuie un kilogram de fasole uscată, din care eliminăm impurităţile, apoi lăsăm la înmuiat cu o seară înainte. A doua zi, o punem la fiert împreună cu o lingură rasă de sare şi o linguriţă de bicarbonat de...

Restul articolului: adevarul.ro