Cum sa iti pastrezi afacerea Rent a Car in completa siguranta?

Cum sa iti pastrezi afacerea Rent a Car in completa siguranta?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini
Ultima actualizareVineri 17 septembrie 2021
Vizualizari88

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anumite persoane au propriile firme tip rentacar, prin care inchiriaza masini turistilor si persoanelor care au nevoie de un automobil pe o perioada limitata de timp. Pentru a putea realiza un contract de tip rentacar clientii trebuie sa plateasca pe zi o anumita suma de bani, care sa acopere chiria pe respectiva perioada.

De altfel, in cazul in care anumite persoane iti distrug bunurile pe care le inchiriezi, acestea trebuie sa suporte in totalitate costurile aferente reparatiilor. Totusi, nu intotdeauna contractele de tip rentacar se incheie bine, fapt pentru care proprietarul are nevoie de toate probele, astfel incat sa stie cine este vinovatul, in cazul unui accident.

Daca si tu te numeri printre aceste persoane care detin o astfel de afacere, va trebui sa investesti intr-o serie de gadgeturi, care sa iti permita sa monitorizezi activitatea din interiorul masinii tale. Printre acestea se numara:

1. Microfoane

Poti achizitiona acest device din orice magazin online cu microfoane spion, fara a te gandi prea mult la calitatea acestora. Aceste dispozitive sunt extrem de utile, datorita faptului ca pot capta orice sunet, chiar si pe cele de intensitati reduse. Datorita dimensiunilor extrem de reduse, gadgeturile pot fi plasate oriunde in masina, fara a fi observate.

In cazul in care te-ai decis sa investesti in Microfoane pentru spionaj este important de stiut ca acestea pot fi accesate de la distanta, iar printr-un simplu tap pe telefonul tau, vei putea asculta toate conversatiile ce au avut loc in interiorul masinii pe care ai oferit-o pentru inchiriere. Asadar, probele adunate pot fi folosite inclusiv intr-un dosar, daca persoana care inchiriaza desfasoara anumite fapte care sunt impotriva legii.

2. Camere

Pe langa Microfoane spy de inalta calitate, va trebui sa te asiguri ca investesti si intr-un set de camere de ultima generatie, care pot sa surprinda chiar si cele mai mici detalii. Poti opta pentru astfel de device-uri care au dimensiuni mici, dar si culori neutre, pentru a fi mult mai greu de observat. Dupa ce ai achizitionat gadgeturile perfecte, poti sa le plasezi in zone cheie, precum plafonul masinii, bord, sau in partea din spate.

Ulterior, folosind aplicatia mobila, vei putea vizualiza real time toate imaginile surprinse de acestea camere. Vei putea observa cu usurinta, faptul ca aceste produse media prezinta si alte date, precum ora si data exacta cand s-a efectuat filmarea. Astfel, vei putea utiliza intotdeauna imaginile surprinse ca si probe, in favoarea ta.

3. Tracking device-uri

Camerele si Dispozitive cu microfoane ascunse sunt device-uri extrem de utile, mai ales in cazul in care vrei sa te asiguri ca masina ta se afla in completa siguranta, cand este inchiriata de noii clienti. Cu toate acestea, poate fi extrem de important sa instalezi si un tracking device, de tip GPS, care iti va prezenta cu exactitate rutele parcurse de catre automobilul tau, pentru a iti putea da seama daca acesta se afla sau nu pe un teren accidentat.

Anumite masini nu sunt realizate pentru anumite tipuri de terasament, fapt pentru care acestea se pot uza rapid, in cazul in care sunt conduse in zone neamenajate. Asadar, camerele, Microfoanele pentru ascultare de la distanta si tracking device-urile pot fi obiecte care te-ar putea ajuta sa strangi toate informatiile necesare cu privire la activitatile efectuate de catre clientii tai, folosind masina pe care tu le-ai oferit-o.

Totusi, daca nu stii de unde poti sa achizitionezi astfel de produse, astfel incat sa te poti bucura de un pret accesibil, dat si de o calitate ridicata, poti intotdeauna sa alegi device-urile de la iUni. Doar printr-un simplu click vei putea avea acces la toate produsele mentionate anterior.