Cum să faci profit jucând păcănele cu jackpot progresiv

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc, jocuri online
Ultima actualizareMarti 13 aprilie 2021
Vizualizari105

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă vrei să începi să joci sloturi cu jackpot progresiv, atunci acest articol este pentru tine. Pentru a-ți crește șansele de câștig, un prim pas este să înțelegi modul în care acestea funcționează. La fel ca în cazul tuturor jocurilor de cazino, indiferent de tipul de bonus pus la bătaie, este important să profiți de toate ofertele promoționale oferite de un cazino online, fie că este vorba de bonus fara depunere, rotiri gratuite sau oferte de bun venit.

Ce înseamna păcănele progresive si cum funcționează acestea?

Majoritatea oamenilor știu ce este un slot machine, dar dacă ești complet nou în acest domeniu, iată o descriere rapidă a jocurilor slot. Păcănelele sunt jocuri de noroc cu role. Fiecare rolă are diverse simboluri cu valori diferite. Rolele sunt învârtite de jucător prin apăsarea unui buton, iar punctul în care fiecare rolă se oprește este determinat aleatoriu. Combinațiile specifice de simboluri dintr-o linie de plată duc la câștiguri de valori diferite.

Cea mai simplă versiune a unui slot are trei role și o singură linie de plată. Sloturile moderne însă sunt adesea mai complexe de atât. Cel mai simplu mod de a descrie liniile de plată este de a le compara cu variațiile de bingo.

Inițial, mașinile de sloturi funcționau mecanic. Acum însă, odată cu apariția cazinourilor online, rolele sunt doar pentru spectacol. Un program computerizat numit generator de numere aleatorii (RNG) determină rezultatele în mod automat și, evident aleatoriu.

Acest lucru permite producătorilor de păcănele să lanseze jocuri cu multiple simboluri și cu probabilități diferite de câștig pentru fiecare simbol. Dacă o mașină de sloturi tradițională oferea o probabilitate de câștig de 1/10, iată că sloturile moderne cifrele se modifică.

Înțelegerea acestei părți este importantă, deoarece clarifică modul în care cazinoul este capabil să ofere jackpot-uri atât de mari, fără a pierde bani. Pentru ca un cazino online să câștige bani din sloturi, acesta are nevoie de un avantaj statistic. Iar acest avantaj este obținut plătind cu cote mai mici decât șansele de a câștiga. Diferența este profitul pe termen lung.

Un slot machine progresiv este un joc în care jackpotul se mărește în timp - pe măsură ce tot mai mulți utilizatori joacă accel slot. Un mic procent din fiecare pariu intră în jackpot, ajungându-se astfel la sume impresionante, deoarece în mediul online joacă simultan un număr impresionant de jucători.

Unde găsești acest tip de păcănele?

Poți găsi sloturi progresive la orice cazino online. Jocurile disponibile variază în funcție de ce tip de software folosește cazinoul. De cele mai multe ori, sloturile cu jackpoturi progresive sunt marcate diferit, pentru a ieși în evidență. De altfel, majoritatea jocurilor prezintă un afișaj digital în partea de sus a ecranului, care arată modul în care jackpotul crește. Nu uita, este întotdeauna important să alegi cazinouri online licențiate, cu o bună reputație, pentru a nu te supune nici unui risc de fraudă.

Cotele, probabilitatea, marginea casei și procentele de rambursare

Metoda pe care o folosesc majoritatea jucătorilor și cazinourilor pentru a măsura cotele într-un joc de slot machine este procentul RTP. Aceasta este media statistică a plăților pe acel slot exprimat ca procent din fiecare pariu care ar trebui rambursat jucătorului pe termen lung.

Deoarece procentul de rambursare este aproape întotdeauna mai mic de 100%, este clar faptul că întotdeauna cazinoul va avea de câștigat. Cu toate acestea, unii jucători pun mâna pe câștiguri substanțiale. Cu cât este mai mic procentul de rambursare, cu atât îți vei pierde mai repede banii atunci când joci sloturi. Procentul de rambursare este doar o funcție a cât de mult vei câștiga pentru fiecare combinație înmulțit cu probabilitatea de a atinge acea combinație.

Contrar unor păreri, sloturile nu sunt programate să ruleze în cicluri sau să înceapă să piardă după un anumit punct pentru a garanta un anumit procent de rambursare. Procentul de rambursare este strict o funcție a probabilităților și plăților. Majoritatea sloturilor au un procent de rambursare între 75% și 95%.

Jackpoturile progresive sunt uriașe

Poate cel mai minunat aspect al păcănelelor progresive este reprezentat e valoarea extrem de mare la care poate ajunge un jackpot. În mediul online, jackpotul progresiv este alcătuit din procente ale pariurilor tuturor jucătorilor care joacă un anumit slot în același timp. Imaginează-ți cât de mare poate fi acest număr. Sigur, cu cât sunt mai mulți utilizatori, cu atât premiul va fi mai mare, însă șansele de câștig scad. Nu te lăsa descurajat, nimeni din toți acești jucători nu are o șansă de câștiga mai mare (sau mai mică) decât a ta. Totul ține de noroc!

Sfaturi și tactici pentru păcănelele progresive

Singurul sfat pe care îl putem da este să te asiguri că pariezi suficient pentru a fi eligibil pentru jackpotul progresiv. Unele jocuri nu necesită să apelezi la pariuri maxime pentru a vă califica pt potul cel mare, dar altele o fac. Citește cu grijă tabelele de plăți și asigură-te că înțelegi corect regulile.

Dacă nu vrei să pariezi o anume sumă pentru a te încadra la jackpotul progresiv, tot ce trebuie să faci este să cauți un alt slot. În afară de asta, încercați să rotești rolele mai încet. Cu cât plătești mai multe rotiri, cu atât vei pierde mai mulți bani. Dacă faci 300 de rotiri pe oră în loc de 600 de rotiri pe oră, vei pierde probabil jumătate din banii de pe sloturi.

De asemenea, nu ar trebui să te joci niciodată cu banii de care ai nevoie pentru altceva. Dacă crezi că vei avea noroc și îți vei rezolva toate problemele cu un jackpot progresiv de slot machine, te expui unui risc semnificativ de a pierde banii și de a intra în datorii.

Concluzie

Așa cum spuneam la început, păcănelele progresive nu sunt greu de înțeles. Dincolo de citirea regulilor de pariere, pentru a putea câștiga, e nevoie să ai în mod obligatoriu norocul de partea ta. Amatorii de jocuri de noroc câștigă în fiecare zi jackpot-uri progresive la sloturi, așadar șansele tale sunt la fel de mari ca ale oricui altcuiva.

Singura strategie pe care trebuie să o ai în vedere este să te asiguri că pariezi suficient pentru a câștiga jackpotul progresiv. În afară de asta, totul ține de noroc.