Cum să cumperi jocurile Xbox One la un preț scăzut?

Cum să cumperi jocurile Xbox One la un preț scăzut?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJocuri
Ultima actualizareVineri 22 octombrie 2021
Vizualizari180

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mulți oameni știu că XBox are diferite „magazine” regionale prin care jocurile pot fi încărcate pe consolă. De exemplu, pentru rezidenții din Statele Unite și Rusia, prețurile vor fi în dolari, pentru cumpărătorii europeni, jocul va costa puțin mai mult în euro, dar totodată în 3 ori mai puțin decât în Marea Britania, unde trebuie să achiți lire sterline.

Cumpărați jocuri digitale Xbox One ieftine

Pentru a profita de aceasta diferență de prețuri puteți achiziționa un cod de la un distribuitor aici. Pe acest site puteți găsi cheile pentru consola Dvs. la un preț plăcut sub formă de coduri oficiale din 25 de cifre, ceea ce înseamnă că veți fi sigur că versiunea digitală nu va „arde” niciodată, nu va fi ștearsă, nu va dispărea în viitor și va rămâne în biblioteca Dvs. pentru totdeauna.

De ce este benefică pentru consumatori procurarea jocurilor pe site și de ce prețul din „Alex Store” este mai mic decât în alte locuri de vânzare? Cauza este simplă: acesta este un cost redus într-o regiune ieftină și un mic comision al site-ului și al sistemului de plăți. În afară de aceasta produsele sunt achiziționate la câteva vânzări mari sezoniere și de sărbători organizate de Microsoft (Black Friday, Anul Nou, Toamna, Vara, Primăvara, etc.) cu un discont bun de reduceri de la 50 până la 90%.

Faciliați de concursuri organizate

Recent, a apărut o posibilitate de a câștiga niște cadouri pe sit-ul specializat https://alexstore.net/prize-draw. Adică, dacă procurați un joc pentru Xbox One sau Series cu o recenzie pozitivă puteți încerca norocul la tombolă organizată. Extragerea se desfășoară în a 5-a zi a lunii printr-un program special de „renomizer”, iar câștigătorii sunt notificați prin poștă. Organizatorii nu limitează numărul de premii acordate unei persoane, prin urmare achiziționați mai mult și veți avea mai multe șanse de a câștiga.