Cum sa comanzi piese si accesorii auto in mai putin de 5 minute

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripiese auto, piese auto online
Ultima actualizareVineri 21 iunie 2019
Vizualizari980

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu tecnologia lansata la inceputul anului de catre echipa BestAutoVest.ro, este mai usor si accesibil pentru utilizatorii de internet care isi doresc sau au nevoie sa isi repare autoturismul. Prin intermediul asistentului online, acum puteti precomanda piese auto sau accesorii in mai putin de 5 minute. Acest asistent virtual este conceput special pentru a prelua nevoile utilizatorilor si a le transmite echipei specializate intr-un timp foarte scurt.

Cum functioneaza asistentul virtual rapidauto.ro si cat de util este?

Ulterior accesarii paginii magazinului online de piese si accesorii auto rapidauto.ro, utilizatorii trebuie sa dea click pe simbolul cu mesaj / (Chat), din coltul din dreapta jos al website-ului.

Pasul 1: Selectam Categoria care ne intereseza de exemplu:
Daca suntem interesati de accesorii auto si doriti sa comandati accesorii exterioare sau interioare pentru automobilul detinut, alegeti detalii accesorii auto.
Pasul 2: Introduceti detaliile automobilului pentru care doriti sa achizitionati piese auto sau accesorii.
Pasul 3: Specificati ce accesorii interioare / exterioare va intereseaza.
Pasul 4: Selectati metoda de contact dorita / Confirmati metoda de contact.
Pasul 5: Echipa rapidauto.ro va lua legatura cu fiecare, intr-un interval de timp scurt, dar cu toate informatiile necesare pentru reparatia sau imbunatatirea automobilului detinut.

Momentan asistentul virtual online al echipei rapidauto.ro este disponibil doar pe site-ul oficial, insa va fi avuta in vedere versiunea V2, care va fi implementata in curand si pe alte retele de socializare precum: Facebook, Teleram, Whatsapp, etc. Practic veti putea pre-comanda / achizitiona / obtine informatii sau detalii referitoare la produsele magazinului direct din Facebook, Whatsapp, Telegram, Skype etc.

Totul a inceput in urma cu 17 ani si toate experientele de atunci pana in prezent au ajutat expertii sa implementeze noua platforma, care pune la dispozitie peste 130.000 de produse in stoc, dedicate automobilelor din Romania, dar si in afara tarii - in Europa.