Cum să alegi o casă de pariuri sportive

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareJoi 16 decembrie 2021
Vizualizari205

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre cele mai simple metode de a reduce lista de case de pariuri este să afli care sunt disponibile în regiunea ta și care sunt licențiate bineînțeles.

Următorul aspect de care trebuie să ții cont este reputația. Nu vrem să părem demodați dar trebuie să ai grijă cu cine te asociezi. Dacă apelezi la case de pariuri cu reputație slabă, să te aștepți la tot felul de probleme. Asta se traduce prin îngreunarea procesului de deschidere a unui cont, servicii cu clienții îndoielnice și timp de așteptare enormi pentru retragerea câștigurilor tale. În schimb, dacă ai de-a face cu casele de pariuri de top atunci ești în mâini bune. Multe dintre ele sunt fie companii listate la burse sau case de pariuri cu cu reputații impecabile de lungă durată. Acelea sunt companiile cu care vrei să lucrezi. Restul îți vor da bătăi de cap.

Metode Bancare


După ce ai bifat primele două criterii de pe listă, următorul pas este să analizezi metodele bancare. Sunt destule opțiuni pentru depuneri și retrageri la o casă de pariuri online, unele mai ușoare decât altele. De exemplu: o depunere sau retragere cu cardul de credit este foarte rapidă. Cu toate acestea, variante precum Western Union necesită să te duci fizic la locația lor, lucru care necesită mai mult efort. Vei vrea să cauți și case de pariuri care au multe opțiuni de banking. Dacă se schimbă ceva în viitor, ai mai multe opțiuni de rezervă pentru a transfera banii.

Opțiuni la care să te uiți


Acum că am terminat cu partea tehnică, este timpul să ne și distrăm. Casele de pariuri vin în tot felul de forme cu diverse funcții. Aici sunt elementele principale care ar trebui să le aibă o casă de pariuri :

Servicii cu clienții - Urmărește metodele de contact, la ce ore funcționează și cât de repede răspund. Cele mai bune au opțiuni de chat, telefon sau email disponibile 24 din 24 toată săptămâna.

Pariuri live - Pariurile live îți permit să pariezi în timpul meciului dar nu sunt disponibile la toate casele de pariuri deoarece sunt o funcție relativ nouă pe piață.

Pariuri cu sume mici - Unele case de pariuri oferă linii de pariu ieftine ceea ce înseamnă că pariezi mai puțin de fiecare dată. Pe termen lung asta îți poate economisi mulți bani și pariorii dedicați vor înțelege asta. Pentru cei care pariază din când în când contează mai puțin acest aspect.

Sursa foto: Unsplash.com si Unsplash.com