Cum să alegi blugii pentru bărbați - câteva sfaturi practice

Cum să alegi blugii pentru bărbați - câteva sfaturi practice

Detalii

CategoriiShoping
Taguriblugi, Imbracaminte, pantaloni
Ultima actualizareJoi 18 august 2022
Vizualizari101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pantalonii din denim sunt baza garderobei fiecărui băiat. Le poți îmbrăca cu orice ocazie: la serviciu, la întâlnire cu prietenii sau la cinema. Cu toate acestea, nu toată lumea acordă atenție potrivirii modelului de blugi la silueta, iar aceasta este o problemă foarte importantă. Astăzi vă vom spune cum să alegeți pantalonii pentru a arăta mereu atractiv în ei.

Blugi pentru bărbați: tăiați mai întâi

Cu ce să începem este croiala pantalonilor de denim pentru bărbați. Contrar aparențelor, există multe posibilități. Cea mai populară croială este blugii subțiri puternici pentru bărbați, adică blugii skinny clasici. Sunt ușor mulate, dar nu strâmte, și sunt grozave pentru tine dacă ai un corp normal sau atletic, dar și atunci când prețuiești ultimele tendințe. Blugii skinny pentru bărbați sunt mai mulat și mai strâmți. Aici, însă, trebuie să fii atent, pentru că picioarele prea subțiri arată neatractiv în astfel de pantaloni. De asemenea, nu este ceva pentru tine atunci când nu te simți confortabil în haine prea strâmte: astfel de pantaloni îți pot restricționa puțin mișcările.

O siluetă mai masivă va arăta bine în blugi pentru bărbați cu picior drept pe toată lungimea. Ai picioarele bine dezvoltate? Alege doar un astfel de model. Și dacă cauți o modalitate de a slăbi optic, varianta conică va fi grozavă: în cazul ei, piciorul se îngustează doar de la genunchi, așa că coapsele masive nu vor fi observate. Pantalonii de jogging din denim sunt, de asemenea, o idee bună: datorită potrivirii largi și nervurilor de la gleznă, arată bine și la bărbații mai mari.

Blugi bărbați: a doua mărime

Următorul pas, desigur, este mărimea potrivită a pantalonilor din denim pentru bărbați. De obicei, cheia pentru ajustarea acestuia este lățimea taliei și lungimea totală. Daca iți cunoști bine masurile, poți alege fără probleme blugii bărbătești potriviți. Este puțin mai ușor să alegi modelul potrivit dacă pantalonii sunt marcați cu litere: S, M, L și așa mai departe. Apoi alegeți varianta care vă este cea mai apropiată.

Blugi pentru bărbați: stare a treia

Înainte de a cumpăra blugi de bărbați, verificați starea acestora. Cel mai popular este cel mediu: universal și potrivit pentru fiecare silueta. Pantalonii cu talie joasă sunt rezervați mai degrabă persoanelor zvelte, în timp ce o talie mai înaltă va fi recomandată bărbaților cu o silueta mai masivă. Coapsele și șoldurile masive, precum și câteva kilograme în plus pe stomac, vor fi mascate efectiv de starea ridicată.

Blugi pentru bărbați: a patra culoare

Și, în sfârșit, ultima, dar nu cea din urmă, problemă este culoarea pantalonilor tăi denim. Pentru bărbații de mărime plus, recomandăm în special nuanțe închise. Pantalonii din denim negri și bleumarin te fac să arăți mai subțire, așa că alege-i. Daca silueta ta este mai degrabă standard, poți alege culoarea dorita.

Verifică, de asemenea, toți pantalonii din gama Ozonee: https://ozonee.ro/pantaloni-barbati/. Nenumărate modele in multe culori si mărimi vor satisface așteptările chiar si ale celor mai pretențioși clienți. Cunoașteți oferta noastră, care are încă un mare avantaj: prețuri accesibile. Vă invităm la cumpărături!