Cum poți câștiga 500.000 RON cu 48 de predicții greșite la Mondialul din Qatar

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareVineri 4 noiembrie 2022
Vizualizari376

Voteaza & Distribuie

Descriere

În întâmpinarea Cupei Mondiale din Qatar, care se va desfășura între 20 noiembrie și 18 decembrie 2022, agenția de pariuri online Unibet a lansat o provocare specială pentru fanii fotbalului, dar și pentru toți cei dornici de distracție și potențiale câștiguri. Se oferă un premiu de 500.000 RON cash, sumă care poate ajunge la o singură persoană sau poate fi împărțită de mai mulți câștigători.

Astfel, a fost conceput un mecanism amuzant pentru campania promoțională de pariuri CM 2022 la Unibet. În mod gratuit, oricine poate participa, fie că este client nou sau are deja un cont activ pe unibet.ro. Accesul la marele premiu nu se face prin tragere la sorți, ci pur și simplu prin indicarea greșită a tuturor pronosticurilor 1x2 pentru partidele din grupele Cupei Mondiale 2022 pe cuponul de pe pagina promoției Zero Right Unibet.

Procedura de participare la promoția Unibet pentru CM 2022

Ai 100% parte de câștig dacă vei completa cuponul promoțional de participare doar cu predicții greșite. Mai exact, ai nevoie de 48 de rezultate eronate, în sistem de predicții 1x2. Spre exemplu, dacă Germania învinge în meciul cu Japonia din 23 noiembrie, se consideră în această promoție drept fiind câștigătoare predicțiile greșite pe victorie a Japoniei sau pe rezultat de egalitate. Ai greșit toate predicțiile pentru meciurile din grupele CM 2022? În mod garantat, ai cel puțin o parte din premiul fabulos de 500.000 RON.

"Sperăm că tu vei fi cel care greșește toate răspunsurile la jocul nostru. Dacă vor exista și alți jucători ce greșesc toate predicțiile, vei împărți cei 500.000 RON cu ceilalți câștigători cu 0 răspunsuri corecte în etapa grupelor de la CM 2022", spun cei de la Unibet.

Partea și mai bună este că participarea la campania Unibet pentru Cupa Mondială din Qatar este absolut gratuită. Jucătorii nu riscă bani personali atunci când completează cuponul din promoție. Mai mult decât atât, dacă vei completa pronosticurile pentru toate meciurile, ai din partea Unibet un premiu garantat: un Pariu de 22 RON, pe care îl vei putea utiliza numai cu funcția Creare Pariu. Pariul fără costuri va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil 7 zile de la creditare.

Până când poți accesa promoția gratuită

Grăbește-te să participi la campania promoțională Unibet cu acces gratuit, înainte de începerea CM 2022! Termenul limită pentru a te înscrie în competiție și pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României, iar detalii complete și regulamentul campaniei pot fi accesate pe website-ul unibet.ro.

Ofertă bogată de pariere la Unibet

Cei care aleg pariuri online CM 2022 la Unibet, inclusiv din aplicația de mobil foarte performantă, au parte de numeroase beneficii. De la cote atractive antepost, pre-meci și live pentru toate evenimentele din ofertă, până la funcții speciale avantajoase precum Cash Out și Combo Booster, această agenție de pariuri sportive licențiată de ONJN poate fi destinația ideală pentru pasionații de sport și jocuri de noroc pe internet.

În perioada desfășurării marelui eveniment fotbalistic din Qatar, meciurile de la CM 2022 sunt în centrul atenției pe platforma unibet.ro, cu o mare varietate de posibilități de pariere pentru fiecare partidă. Nu întâmplător, casa de pariuri online Unibet, deținută de celebrul operator internațional de top Kindred Group, reprezintă în prezent alegerea a peste 16 milioane de clienți în peste 100 de țări din lumea întreagă.