Cum poți alimenta contul unui cazino online în România

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online
Ultima actualizareJoi 1 noiembrie 2018
Vizualizari970

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă în urmă cu câțiva ani alimentarea cu bani reali a unui cont deschis la operatorii online de gambling putea să fie o mică problemă, după reglementarea pieței autohtone din 2015 lucrurile au început să se așeze așa cum trebuie, jucătorii având în prezent la dispoziție diverse variante pentru depunere, iar cazinourile renunțând, în marea lor majoritate, la comisioanele percepute.

De departe, cea mai populară metodă de plată folosită în România la depuneri în cazinourile online rămâne cea cu cardul, fie el de credit sau debit, VISA sau Mastercard. Deși în privință securității nu trebuie să îți faci griji, operatorii online licențiați de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc punând siguranța tranzacțiilor și a datelor personale pe primul loc, ai putea totuși folosi carduri bancare de pe care nu poți depune bani până nu introduci un cod de confirmare al tranzacției, trimis de către banca emitentă chiar pe telefonul tău mobil.

În ceea ce privește sumele minime și maxime ce pot fi depuse prin intermediul acestei metode, lucrurile diferă de la operator la operator. De exemplu, dacă vrei să utilizezi un card bancar la depunere Vlad Cazino îți permite să alimentezi contul cu orice sumă cuprinsă între 50 ron și 50.000 ron, limite destul de rezonabile. O altă metodă de plată populară este utilizarea unui portofel virtual, Skrill sau Neteller fiind cele mai cunoscute nume din acest segment. Odată ce ai deschis cont la oricare din cele două companii, poți solicita acestora emiterea unui card bancar, care îți va fi trimis prins poștă, după ce contul tău este verificat. Totuși, comisioanele și conversiile valutare (atunci când este cazul) nu sunt cele mai mici, astfel că aceste portofele electronice au cam pierdut teren în ultimii ani, cel puțin în țara noastră.

Tot în categoria celor mai populare metode de plată se încadrează Paysafecard, o metodă de plată inedită, care poate fi comparată cu utilizarea unei cartele prepay la telefonul mobil. Cei care vor să o folosească își pot cumpăra din diverse locații un card cu valoarea dorită, pe care este imprimat un cod de 16 cifre, care, odată introdus pe site-ul operatorului dorit, îți va adauga suma dorită instant în cont.

La capătul celălalt al popularității, transferul bancar este foarte puțin utilizat deoarece majoritatea băncilor rețin comisioane pentru astfel de operațiuni iar banii nu ajung în cont instant, așa cum se întâmplă în cazul metodelor descrise mai sus. De regulă, din momentul realizării unui transfer bancar și până în momentul în care ai banii în cont pot trece 2-3 zile, astfel că e de înțeles de ce nimeni nu prea mai folosește această metodă. Vorbind despre o piață aflată în continuă mișcare, nu putem încheia fără a semnala și existența altor metode de plată, însă cele prezentate sunt de departe cele mai uzuale.