Cum îți echipezi mașina corespunzător pentru curierat?

Cum îți echipezi mașina corespunzător pentru curierat?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurirafturi
Ultima actualizareVineri 7 august 2020
Vizualizari192

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai cumpărat mașina perfectă care să răspundă exigențelor afacerii tale dar totuși lipsește ceva? Nu poți întotdeauna să obții tot ce ai nevoie în autoutilitara pe care o cumperi și, dacă achiziționezi una second-hand, atunci ar trebui să adaugi niște kit-uri sau să iei în considerare o conversie completă pentru a corespunde liniei de lucru. Aici intră în joc piața accesoriilor pentru autoutilitare. Este o investiție semnificativă și există o întreagă piață pentru accesorii prin care să-ți protejezi și să asiguri mai bine autoutilitara sau să o faci mai practică pentru afacerea ta, fără a cheltui o avere.

Accesoriile pentru autoutilitare pot acoperi o gamă largă de nevoi. Așadar, există elemente suplimentare care sporesc capacitatea de transport ale unei autoutilitare, îmbunătățesc securitatea sau chiar aspectul estetic.

Accesorii pentru organizare

Pentru a optimiza spațiul, instrumentele de stocare și accesoriile într-un mod practic și inteligent, aceste rafturi auto special proiectate îți pot oferi condițiile necesare.

Suporturile cu hârtie, suporturile pentru tuburi de silicon și spray-uri

Sunt concepute pentru a îmbunătăți organizarea, oferind un loc specific pentru a depozita echipamentul. În loc să se rostogolească pe podea, obiectele sunt fixate la îndemână, de preferat la ușă.

Cutia de scule din plastic


Este o modalitate excelentă de-a păstra în siguranță chiar și piesele cele mai mici. Cu spații relativ reduse, divizabile, oferă un sistem excelent de stocare pe care să-l ții în mașină. Avantajul cutiei de scule din plastic, față de cea din metal, este că are are o greutate mai mică, deci poate fi cărata mai ușor în orice situație.

Rafturile de depozitare

Sunt disponibile în mai multe dimensiuni și pot fi accesorizate cu ajutorul compartimentelor. Acestea sunt ideale pentru păstrarea articolelor și inventarului, astfel încât să poți găsi tot ceea ce ai nevoie rapid și ușor. Ca și cutia de piese, dacă ai multe articole pe care să le transporți, atunci aceste accesorii sunt soluția ideală.

Cârligele

Vin în mai multe stiluri diferite și pot fi folosite pentru a agăța echipamente (haine, pălării), de preferat în apropierea ușii.

Accesorii pentru siguranța șoferului: Iluminatul intern

Este un accesoriu fundamental atunci cand vrei să-ți găsești imediat instrumentele, indiferent că e zi sau noapte. De asemenea, elimină orice risc de tăieturi și vânătăi atunci când cauți uneltele prin întuneric.

Treptele posterioare

Sunt extrem de avantajoase pentru comercianții cu autoutilitare cu acoperiș înalt. Urcarea și coborârea de mai multe ori pe zi poate pune destul de multă încordare pe picioare și pe spate, în special atunci când transporți articole grele. Aceste trepte oferă, de asemenea, o susținere robustă pe timpul iernii, fiind dotate cu un sistem împotriva alunecării.

Mânerele de sprijin


La fel ca treptele din spate, sunt proiectate pentru a oferi un acces mai ușor. Indiferent dacă este instalat într-o utilitară cu acoperiș înalt sau nu, este bine să ai întotdeauna un suport de care să te sprijini. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a lega marfă suplimentară, ca să fie transportată în siguranță.

Ventilatoarele Flettner


Te ajută să te protejezi de orice gaze / vapori sau mirosuri care se pot acumula în interiorul vehiculului. Acestea permit reducerea acumulării de căldură și absorbția umidității în cazul în care orice material sau instrument trebuie păstrat în timp, în condiții corespunzătoare. În plus, este o modalitate simplă de a-ți proteja sănătatea în timp ce lucrezi.

Accesorii pentru siguranța vehiculului: Sistemul de blocare pentru uși și sertare


Acesta oferă două avantaje. Poate proteja mai bine inventarul și instrumentele, păstrându-le într-un singur loc pe străzi mai dificile de parcurs. De asemenea, oferă protecție împotriva furtului în timp ce vehiculul este lăsat nesupravegheat.

Grătarele de protecție

Grătarele de protecție pentru ferestre pot proteja atât împotriva furtului, cât și împotriva deteriorării autoutilitarei în timpul încărcării sau descărcării. Sunt accesorii simple și ușor de instalat, care te ajută să eviți cheltuieli suplimentare, cauzate de eventuale incidente.

Husele pentru scaun

Husele te ajută să păstrezi scaunele curate și în stare bună. În cazul transportului, pot avea loc evenimente neprevăzute în care să le murdărești, așa că folosește huse potrivite care pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință.

În plus, dacă vei avea intenția de a vinde autoutilitara într-o zi vei fi recunoscător că le-ai păstrat în condiții atât de bune.

Așadar, pentru a-ți echipa corespunzător mașina pentru transport și curierat, este esențial să cumperi produse de calitate, rezistente și de lungă durată, special concepute pentru a facilita activitatea pe care vrei să o desfășori.

Sursa foto: pexels.com/photo/man-holding-clipboard-inside-room-1543924/