Cum îmbunătățim calitatea aerului la interior

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 19 mai 2021
Vizualizari702

Voteaza & Distribuie

Descriere

Integrarea unui purificator de aer în locuință sau la birou nu mai este un moft ci o măsură prin care ai grijă de sănătatea ta şi a celor din jur. Statisticile realizate de specialişti în alergologie arată ca tot mai mulți oameni suferă din pricina rinitelor alergice şi a astmului.

Poluarea, părul animalelor de companie, praful, noxele din atmosferă, soluțiile chimice, acarienii sunt doar câţiva dintre factorii care determină declanşarea rinitelor alergie şi a crizelor asmatice. Sunt o serie de alergeni care afectează pe toata perioada anului pacienții cu sensibilitate ridicată, însă primăvara, odată cu înflorirea arborilor şi a plantelor perene scade și mai mult calitatea vieții oamenilor sensibili. Alergiile permanente pot fi dublate de cele sezoniere, polenul purtat de curenții de aer în interior fiind unul dintre cei mai frecvenți dar şi mai agresivi alergeni. Chiar dacă imunoterapia şi terapia cu histaminice sunt soluții eficiente, uneori nu sunt de ajuns pentru a controla episoadele neplăcute. În acest context, măsura de utilizare a purificatoarelor de aer reprezintă alternativa eficientă şi convenabilă. Când alegi un purificator de aer Teqoya lucrurile sunt şi mai plăcute, dispozitivele recomandate nu sunt doar eficiente dar și atractive din punct de vedere estetic și prietenoase cu mediul înconjurător.

De ce să alegi un purificator de aer Teqoya

Dispozitivele Teqoya folosesc sisteme unice, ce generează ioni negativi. Tehnologia testată de mai bine de 15 ani este utilizată cu succes în centre în care aerul cu puritate ridicată este indispensabil pentru sănătatea pacienţilor. Purificatoarele de aer Teqoya sunt utilizate în spitale, centre de îngrijire a bătrânilor, centre de recuperare postoperatorii din întreaga lume iar acum sunt disponibile şi pentru utilizatorii casnici. Pot fi montate în locuinţe personale dar şi în birouri.

Beneficiile unui purificator Teqoya sunt numeroase, ionii negativi eliberaţi acţionează asemeni unor detergenţi naturali, neutralizând particulele toxice, alergenice şi microorganismele din încăpere. Practic modul de funcţionare al sistemelor acţionează în două direcţii, o primă direcție ce asigură reducerea încărcăturii poluante din atmosferă şi o a doua direcţie de restabilire a ionilor negativi creând un ambient pur asemeni celor existente în natură.

Purificatorul Teqoya permite utilizatorilor să respire un aer curat, lipsit de polen, microorganisme, acarieni, noxe, păr de animal şi alti compuși alergeni, fapt ce îmbunătăţeşte respiraţia și diminuează impactul alergenilor. Un mediu curat susține sănătatea şi îmbunătățește funcțiile cognitive. Pacienții care de obicei suferă din pricina rinitelor alergice se pot bucura de un mediu cu aer curat, bogat în oxigen, sărac în microparticule dăunătoare ce ar putea favoriza apariția reacțiilor alergice. Aceste dispozitive şi-au dovedit eficiența şi în cazul persoanelor aflate în convalescență, care se se recuperează mai rapid decât cele aflate în încăperi fără sisteme speciale de purificare a aerului.

Dacă vorbim de locuință şi birou, trebuie precizat că un alt avantaj ține de minimizarea riscului de îmbolnăvire, din pricina afecţiunilor sezoniere. Ionii negativi eliberați de acestea au proprietatea de a neutraliza virusurile şi bacteriile din încăpere, astfel este redus riscul de îmbolnăvire și transmiterea de la o persoană la alta a încărcăturii.

Alte avantaje ale dispozitivelor de purificare țin de estetică, mod de utilizare, consum. Aparatele sunt gândite să completeze un ambient prietenos, deci sunt silențioase şi vin cu design minimalist, ce le face ușor de integrat indiferent de stilul dominant al ambientului. Structura acestora, fără filtre, le face ușor de utilizat şi de întreținut, nu produc deșeuri iar mentenanţa nu presupune costuri ridicate. Se poate spune că un purificator de aer Teqoya este o achiziţie, o investiţie pe termen lung în sănătate şi confort.