Cum faci mâncarea de spanac perfectă. Secretul deliciosului preparat, de ce se pune unt şi cât se fierb frunzele

Cum faci mâncarea de spanac perfectă. Secretul deliciosului preparat, de ce se pune unt şi cât se fierb frunzele

Detalii

CategoriiRegional
TaguriCălărași
SursaAdevarul
Data publicariiJoi 21 martie 2019
Vizualizari12

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ingrediente:

 sare, piper, după gust 

 4-5 căţei usturoi 

 2 cartofi (1 pahar de orez) 

 1 morcov 

 1 pătrunjel 

 1 ou 

1 kg spanac 

 1 lingură făină 

 2 linguri unt 

2 linguri smântână 

Spanacul bine grijit se fierbe un sfert de oră. Usturoiul se toacă pastă. 

Făina se desface în smântână bătută cu ou.  

Se scu...

Restul articolului: adevarul.ro