Cum cumpărăm când sunt reduceri pentru a face economie

Detalii

CategoriiShoping
Tagurishopping
Ultima actualizareJoi 3 noiembrie 2022
Vizualizari393

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luna noiembrie este marcată mereu de cel mai așșteptat evenimet de reduceri, și anume Black Friday. Totuși, în România, situația nu este mereu foarte clară și transparentă când vin vorba de reduceri și astfel trebuie evitate cumpărăturile făcute din impuls pentru că par ieftine la prima vedere. Multe magazine online dar și fizice folosesc creșterea prețurilor cu câteva săptămâni înainte pentru a putea face reduceri de Black Friday. În acest mod cumpărătorul nu este avantajat deloc pentru că cumpără la același preț sau chiar mai mare decât cel inițial. Din acest motiv există mulți oameni care preferă să facă cumpărături în străinătate.

Cum avem grijă să cumpărăm produse cu adevărat reduse?


Prima variantă ar fi să alegem produsele dorite și să monitorizăm prețurile de-a lungul lunilor de dinainte pentru a vedea dacă prețul redus merită sau nu. Adesea produsele mai vechi au un preț mai bun, decât ultimele apărute pe piață. Mai exact, alegem un iPhone 13 și nu 14 pentru a putea beneficia de un preț chiar bun. O altă variantă ar fi să nu așteptăm după Black Friday ci să vedem când au reduceri cu coduri speciale. Dacă căutăm cod reducere Sinsay, sau cod reducere Altex sigur există o promoție la vreo categorie anume. Astfel putem să ne bucurăm de un preț bun chiar și când nu sunt reducerile intens promovate. Adesea această variantă este cea mai sigură pentru a ne asigra că nu plătim în fapt mai mult.

Produse resigilate la prețuri bune

Resigilatele pot fi cele mai bune opțiuni atunci când nu există pretenii mari. Electrocasnice cu mici defecte estetice, telefoane sau altemici gadgeturi cu amabalajul original desfacut sau mobilier cu mici defecte care pot fi reparate sau mascate sunt opțiuni bune care adesea au un preț mult mai mic. Resigilatele sunt practic produse care au fost returnatedintr-unmotiv sau altul și nu produse defecte. Poate au găsit un preț mai bun înaltă parte, nu se potrivesc sau nu arată bine în locul unde trebuiau puse și astfel au decis săle returneze în timpul legal acordat. Înainte de a cumpăra un produs resigilat, trebuie avut în vedere faptul că există termeni și condiții speciale pentru acest tip de produse, unele neputând fi returnate ulterior.