Cum alegi cel mai bun Thinkpad de la Lenovo

Cum alegi cel mai bun Thinkpad de la Lenovo

Detalii

CategoriiIT
Tagurilaptop
Ultima actualizareMarti 26 octombrie 2021
Vizualizari82

Voteaza & Distribuie

Descriere

ThinkPad este una dintre cele mai îndrăgite stații de lucru mobile de la renumitul brand Lenovo, ideală atât pentru persoanele de afaceri, dar și pentru studenții care au nevoie de un laptop de nădejde pentru cursurile la care participă, dar și pentru alte activități.

Iată cum poți alege cel mai bun laptop Lenovo ThinkPad pentru nevoile tale, care sunt specificațiile tehnice care contează și care sunt cele mai noi modele din gamă!

Alege laptopul ThinkPad în funcție de activități

Alege laptopul ThinkPad în funcție de activități Activitățile influențează foarte mult alegerea unui laptop. De exemplu, dacă activitățile tale cotidiene, dar și cele de la locul de muncă, implică folosirea browser-ului și a aplicațiilor ce nu necesită resurse puternice, atunci poți opta pentru un laptop mid-end, la prețuri atractive și cu specificații tehnice potrivite pentru nevoile tale. Un laptop pe care-l poți alege este Lenovo ThinkPad E14 Gen 2, cu o memorie RAM de 8GB și 256GB SSD memorie internă, procesor AMD Ryzen 5, placă video integrată AMD Radeon și numeroase porturi de intrare - ieșire. Este un laptop convenabil și rezistent pe care te vei putea baza.

Pe de altă parte, dacă lucrezi în domeniul designului grafic, al randării, al arhitecturii sau al editării de foto - video - sunet, atunci vei avea nevoie de un sistem portabil mult mai puternic, cu specificații plus performante. Totodată, aceste tipuri de laptopuri high-end sunt ideale și pentru persoanele care petrec timp îndelungat în jocurile video. Astfel, un laptop de viitor este Lenovo ThinkPad P1 Gen, cu specificații incredibile, precum procesor Intel i9 cu arhitectură Comet Lake, capacitate RAM de 64GB și stocare internă SSD de 2TB, placă video dedicată Nvidia cu capacitate video de 4GB, carcasă din carbon și magneziu, cu structură rezistentă la șocuri puternice.

Alege laptopul ThinkPad în funcție de buget

Bineînțeles, indiferent de produsul în care vrei să investești, trebuie să existe un buget pe care să te bazezi și pe care să ți-l creezi înainte de a începe căutarea propriu-zisă pentru dispozitiv. Este indicat să alegi cel puțin un laptop mid-end deoarece pe acesta te vei putea baza perioade lungi de timp, spre deosebire de un laptop low-end.

Pentru un buget sub 3000 lei - Laptopul ThinkPad T440s este un produs ideal pentru activitățile triviale, ce nu necesită resurse puternice, având un preț pentru tot buzunarul! Are procesor Intel - i5, capacitate RAM 4GB, placă video integrată, tip de stocare SSD, display de 14 inch Full HD anti-glare, numeroase portul de conectivitate și cititor de carduri.

Pentru un buget între 3001 lei - 8000 lei - laptopul incredibil de puternic, cu caracteristici performante de procesor Intel - i7, ecran LCD IPS de 14 inch, Full HD și funcție touchscreen, opțiune Yoga, 512GB SSD, 16GB RAM și placă integrată Intel UHD 620, este Ultrabook 2 in 1 Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen. Un produs cu care îți vei duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui!

Pentru un buget peste 8001 lei - Workstation Lenovo ThinkPad P17 Gen 2 este un device ultra performant, ideal pentru activitățile ce necesită resurse puternice, precum AutoCad, ArhiCad, 3D, VR, dar și alte programe. Are procesor Intel - i9 cu arhitectură Tiger Lake, display LED IPS de 17 inch, 4K UHD anti-glare, spațiu de stocare SSD 1TB, memorie RAM de 32GB și placă video dedicată Nvidia de 6GB.

Este foarte important să alegi un laptop potrivit pentru nevoile tale, dar și pentru gusturile și preferințele pe care le ai. De exemplu, poți opta între un procesor de la AMD sau de la Intel, poți alege laptopul în funcție de dimensiune și greutate, de materialul din care este conceput sau de arhitectura internă a acestuia.

Un laptop este un device în care vei stoca foarte multă informație, fie aceasta pentru școală sau serviciu, poze, filme, muzică sau jocuri. Consultă lista oferită cu specificațiile tehnice și de abia apoi decide ce model din colecția Lenovo ThinkPad ți se potrivește!