Cu şi despre pariuri online

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMiercuri 13 mai 2015
Vizualizari1064

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pariurile sportive sunt deja activităţi comune în zilele noastre. Reprezintă până la urmă o modalitate de a petrece timpul după bunul plac. Combină mai multe elemente, de la pasiunea pentru sport, în special de a privi astfel de activităţi, şi intuiţia, norocul şi strategia de a pune pariu pe un posibil câştigător. Cum o astfel de idee a început să fie din ce în ce mai profitabilă se pare că există deja numeroase site-uri ce oferă pariuri.

Pentru cei care încă nu cunosc acest trend iată câteva aspecte şi fapte de descoperit despre acest domeniu:

•Există pariori de performanţă sau cei care au deja istorie în domeniu, recunoscuţi la nivel înalt. Pentru aceştia pariurile de acest gen sunt o reală sursă de câştig din care îşi trăiesc viaţa.
•Există şi pariori casual, cei care fac din pariuri o formă plăcută de a petrece timpul liber. Spun ei, aşa îşi antrenează mintea, se simt liber şi deloc constrânşi de regulile unei vieţi banale. Îşi găsesc un soi de preocupare ce le aduce adrenalină, emoţia de a descoperi câştigul sau de ce nu, de a cunoaşte reversul medaliei adicӑ pierderea.
•Industria pariurilor de acest gen este legală şi vastă că şi public consumator. Deşi interesaţii sunt mai degrabă cei tineri există o atracţie pentru orice categorie, de la tineri începând cu 20 de ani şi până la vârsta a treia. În medie 60% dintre pariori sunt tineri. În egală măsură această industrie este şi una profitabilă.
•Pariurile online sunt adesea alese ca şi formă de divertisment în această lume pentru că nu implică un efort desoebit. De fapt aşa zisul joc este la un click distanţă, oricând, la orice ora, fără să ai nevoie de un mediu anume şi de condiţii speciale de joc.

Nu există încă o clasificare clară şi statistici foarte corecte despre piaţa pariurilor online cât şi despre ceea ce înseamnă pariorii. Asta nu înseamnă că industria de acest gen nu există şi nu este la un nivel extins. Este un model oarecum copiat din tendinţele din străinătate. Ajunsă şi la noi în scurt timp, s-a dovedit a fi un loc plăcut şi profitabil. Nu se pot estima nici sumele care se investesc şi nici cele care se câştigă. Cert este că devine o alternativă a jocurilor de noroc. Mai simplu ca oricând, internetul este locul perfect pentru a ţine cont de plăcerea de a petrece timpul dedicat unei pasiuni. Şi dacă te întrebi de şansele de a face carieră din asta poate că e prea mult spus însă nu se exclude şansa de a câştiga un venit extra din timpul petrecut online, căutând ponturi şi pariuri atrăgătoare.

Legalitatea acestor “jocuri” oferă însă deplină responsabilitate a jucătorilor în ceea ce priveşte limita între plăcere şi obsesie, între dependenţă şi joc ocazional.