Cristi Borcea

Cristi Borcea

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8650

Voteaza & Distribuie

Descriere

Actionarul dinamovist Cristi Borcea s-a nascut pe 17 ianuarie 1970, fiind unul dintre cei mai cunoscuti oameni din lumea fotbalului romanesc.
Cristi Borcea


Cristi Borcea - actionar la Dinamo BucurestiCristi Borcea a absolvit bacalaureatul abia la 26 de ani, la un liceu din Fierbinti, insa a fost implicat in afaceri inca de pe vremea lui Ceausescu. Astfel, in 1990 a dat startul propriei afaceri, Crimbi Gas, firma axata pe comercializarea gazului lichefiat. Insa a hotarat sa o vanda, si a facut acest lucru cum a stiut mai bine: partea de autogaz a trecut in portofoliul Rompetrol Gas, divizia GPL a grupului petrolier Rompetrol, iar partea de butelii i-au cumparat-o olandezii de la SHV in 2008.Omul de afaceri Cristi Borcea a stiut sa-si inchege relatii sus pozitionate cu Ministerul de Interne. La clubul de fotbal Dinamo este al doilea la conducere dupa Badea. Povestea Dinamo a inceput de tanar, Cristi Borcea jucand ca atacant la echipa de juniori, iar la varsta de 24 de ani a ajuns director de marketing.
Cristi Borcea


Cristi BorceaIn 2009 actionarul dinamovist a incheiat afaceri de 20,3 milioane de euro (depasind cu 13% anul 2008) cu compania Transpeco Logistics&Distribution, specializata in transportul produselor petroliere, unde Borcea detine jumatate din actiuni. Printre proprietatile sale se numara si doua hoteluri la mare, Bavaria Blue si Muntenia, hotelul Boavista din Timisoara si hotelul Premier din Botosani.Dupa o casnicie de 22 de ani, Cristi si Mihaela Borcea hotarasc de comun acord sa divorteze, astfel ca pe 23 mai 2011 devin fosti soti. Cei doi au impreuna trei copii: doi baieti, Patrick si Mihai Angelo si o fata pe nume Antonia Melissa. Cristi si Mihaela Borcea au ales sa puna capat casniciei din cauza neintelegerilor care persitau de ceva ani.
Cristi si Mihalea Borcea


Cristi si Mihalea Borcea

familia Borcea


familia BorceaMotivul divortului este infidelitatea presedintelui executiv FC Dinamo, care avea deja o relatie de 7 ani cu modelul de 26 de ani Alina Vidican. Despre viitoarea doamna Borcea se stie ca a absolvit o facultate economica in Timisoara si ca are functia de administrator si manager general la Hotelul Boavista, detinut de oficialul dinamovist in Banat.
Alina Vidican


Alina Vidican

Cristi Borcea si Alina Vidican


Cristi Borcea si iubita sa Alina VidicanCei doi indragostiti detin din octombrie 2008 un apartament de lux in Miami, intr-o zona exclusivista su mini-yachtul Red Dog ancorat in portul american. Acestia intentioneaza sa faca nunta in septembrie 2011. Pana atunci, actionarul dinamovist vrea sa se concentreze pe fotbal.In urma divortului, fostii soti vor imparti o avere estimata la 100 de milioane de euro. Cei doi sunt implicati in afaceri prospere in turism, industria alimentara (fabrica de mezeluri Crimbo Prod Carn), in imobiliare (terenuri si cladiri in Bucuresti) si in agrement (strandul Drumul Taberei). Cristi Borcea va plati sotiei o pensie alimentara de 10000 de euro lunar pentru bunastarea si buna crestere a celor trei copii.In paralel cu derularea procesului de divort, presedintele executiv al echipei Dinamo Bucuresti a fost cercetat de ofiterii SRI in dosarul libanezului Said Baaklini, caz in care a fost suspectat si senatorul PDL Mircea Banias.Spre deosebire de scandalul iscat in jurul altor divorturi celebre din Romania, precum Monica si Irinel Columbeanu sau Pepe si Oana Zavoranu, Cristi si Mihaela Borcea au divortat si vor face partajul corespunzator pe cale amiabila. Cei trei copii ai fostilor soti Borcea raman in grija Mihaelei, dar oficialul dinamovist are drept nelimitat de vizita.