Coșuri cadou de Crăciun - variante gourmet, exclusiviste, cu produse premium

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cosuri craciun
Ultima actualizareLuni 21 septembrie 2020
Vizualizari684

Voteaza & Distribuie

Descriere

De la an la an, coșurile cadou au căpătat tot mai multă popularitate în materie de cadouri de Sărbători oferite în România atât în relații profesionale, cât și în relații personale. În apropierea Crăciunului, multe magazine, chiar și cele de tip supermarket / hipermarket, propun clienților diverse tipuri de aranjamente de tip coș cadou, de obicei variante economice, cu produse de bază. Retailerii specializați pe această nișă, așa cum este de exemplu gourmetGIFT.ro, propun exact coșuri de tip gourmet gift, adică incluzând produse premium, chiar exclusiviste, din diverse țări de origine, totul ambalat într-un mod extrem de rafinat.

Partea cea mai bună este că, dacă vei comanda aceste coșuri cadou direct de la sursă, adică de la astfel de comercianți specializați, te vei încadra în buget, oricât de redus ar fi acesta. Sunt selecționate atent produse cu un raport calitate / preț în beneficiul clientului, produse premium la costuri accesibile. Evident, în funcție de preferințe, se poate merge pe zona entry level (preț low cost, dar fără compromis la aspect și calitate) sau spre zone unde eleganța este dublată de caracterul exclusivist al produselor gourmet selecționate.

Ce conține un coș cadou ideal? Ciocolată, bomboane, dulceţuri, în cele mai inedite combinaţii, alături de băuturi fine și cafea premium. Cei de la gourmetGIFT distribuie în România brandurile de cafea boabe, cafea măcinată și cafea capsule Trucillo și Excelsior, însă în coșurile cadou propuse există multe alte branduri deosebite precum Illy, Lavazza sau Vergnano Caffe. În ceea ce privește băuturile, coșurile cadou pot conține vinuri de calitate superioară sau produse de la mărci ca Moet Chandon, Jack Daniels, Chivas Regal sau Chivas Royal Salute.

"Vă oferim cosuri cadou unice, elegant ambalate, pentru orice buget, care fac obiectul unor note elegante şi rafinate. Varietatea produselor noastre satisface chiar şi cele mai rafinate gusturi culminând într-o impresie cu adevărat profesionistă şi de bun gust. Varietatea produselor din ofertă acoperă o paletă largă de nevoi, segmentate pe următoarele categorii: Coşuri cadou Exclusiviste, Coşuri cadou Tradiționale, Coşuri cadou pentru buget redus, Cadouri pentru copii. Oferim servicii complet personalizabile, construite pe nevoia fiecărui client. Astfel, colaboratorii vor putea alege metoda de ambalare, timpul de livrare şi adresa fiecărui beneficiar în parte", se precizează pe gourmetgift.ro, acolo unde se pot găsi toate datele pentru lansarea de comenzi.

Interesant este că pentru cosuri cadou Craciun și pentru orice alte cosuri solicitate de clienti corporate, contra cost se oferă serviciul care permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou. Nu știi ce cadou de Crăciun să alegi pentru cineva drag? Ai putea opta pentru coș cadou Magic Holidays, care conține 9 produse: Whisky Chivas Regal 500ml, spumant Asti Cinzano Rose 750ml, vin Bordeaux Les Petites Caves 750ml, panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 500g, tabletă de ciocolată Lindt 100g, praline de ciocolată Feletti 85g, cafea măcinată Vergnano 125g, căsuța cu motive de Crăciun cu praline de ciocolată Sorini 150g, biscuiți Don Carlo 100g, tăviță din bambus cu husă. Un astfl de cadou are o eleganță aparte, este un cadou memorabil, care creează o impresie desăvârșită.

Se punctează magia Sărbătorilor de iarnă prin selecția brandurilor, a gusturilor și a aromelor, dar și prin estetică, prin modul în care arată cadoul oferit. Poți face astfel de cadouri de poveste, găsind online coșuri cadou de Crăciun pentru orice tip de relație și pentru orice buget. Coșurile cadou sunt ideal de oferit familiei, dar și pe plan de business / profesional: pentru angajați, colaboratori, superiori din companie, clienți de top.