Cosmar pe Strada Ulmilor

Cosmar pe Strada Ulmilor

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJackie Earle Haley, Katie Cassidy, Rooney Mara, Samuel Bayer, Wesley Strick
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari978

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: A Nightmare on Elm Street
An: 2010
Durata: 102 minute
Regia: Samuel Bayer
Scris de: Wesley Strick, Eric Heisserer
Actori: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Katie Cassidy
Gen: Groaza, Thriller

Nancy, Kris, Quentin, Jesse si Dean locuiesc toti pe Strada Ulmilor. Noaptea, toti au acelasi vis – cu acelasi om care poarta un pulover zdrentuit, cu dungi rosii si verzi, o palarie neagra uzata, care are o jumatate de fata desfigurata si o manusa de gradinar cu cutite in loc de degete. Si toti aud aceeasi voce infricosatoare.

Acest om ii terorizeaza pe rand intre zidurile curbate ale visurilor lor, acolo unde el face regulile si singura cale de scapare este trezirea. Dar cand unul dintre ei moare in mod violent, isi dau seama ca ceea ce se intampla in visele lor se intampla de fapt in realitate si singura modalitate de a ramane in viata este de a sta treaz. Cei patru prieteni care supravietuiesc incearca sa descopere cum au devenit parte din aceasta poveste intunecata, vanati de omul intunericului.

Incercand sa reziste cu foarte putin somn sau chiar nedormiti, se lupta pentru a intelege de ce ei, de ce acum, si ce le ascund parintii lor. O datorie ingropata in trecutul lor este revendicata acum, si pentru a se salva, ei trebuie sa patrunda in mintea celui mai infricosator cosmar al lor... Freddy Krueger.

Din distributie fac parte: Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker, Kellan Lutz, regia e semnata de Samuel Bayer, iar scenariul de Wesley Strick si Eric Heisserer.