Copiii si telefoanele mobile

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2308

Voteaza & Distribuie

DescriereCopiii si celularele


Copiii si celulareleIntr-o lume din ce in ce mai tehnologizata, nu este surprinzator faptul ca telefoanele mobile pentru copii au lovit piata. Multe companii ofera acum celulare special concepute pentru copii de gradinita si prescolari. Eterna dilema si controversa care s-a nascut pe subiectul acesta isi are avantajele si dezavantajele ei si fiecare parinte decide ce este de facut in cazul copilului lui.


Motive pentru a-i cumpara copilului un telefon mobil

Multi parinti se intreaba cat de necesare le sunt telefoanele celulare copiilor. La urma urmei, acestia chiar nu au treburi personale, afaceri sau obligatii sociale, care sa ii faca indisponibili prietenilor lor. Cu toate acestea, exista destule motive pentru a-i cumpara un mobil copilului dvs:


Accesibilitatea

In zilele noastre, familiile sunt mereu pe drum. Cand mama si tata sunt la job, iar copiii sunt fie la diverse activitati, fin in tabere sau acasa la prieteni, parintii au nevoie de o modalitate de a-i contacta rapid.


Siguranta

Majoritatea telefoanelor mobile pentru copii sunt echipate cu butoane de „panica" sau „de urgenta". Acestea pot fi programate sa apeleze instantaneu numarul de urgenta. In timp ce aceasta facilitate poate fi folosita in mod abuziv de catre maini imature, ofera, de asemenea, o masura de siguranta impotriva amenintarii rapitorilor, a violatorilor sau a hotilor.


Urmarirea

Aceasta caracteristica merge mana-in-mana cu siguranta. Multe telefoane celulare pentru copii, cum ar fi cele oferite de Guardian Angel Tech, are un dispozitiv de urmarire prin GPS. Aceste telefoane le permit parintilor sa stie exact unde se afla copii lor in orice moment. Alte modele avansate pot inregistra, de asemenea, viteza de conducere a automobilului adolescentului.


Control parental

Majoritatea telefoanelor de inalta calitate ofera control parental, ceea ce le da parintilor posibilitatea de a regla folosirea mobilelor. Optiunile variaza in functie de telefon, dar pot include:* Posibilitatea de a limita durata apelurilor

* Optiunea de a limita apelurile primite

* Posibilitatea de a limita apelurile de iesireMulti parinti aleg sa le limiteze copiilor accesul, permitand apelurile doar catre membrii familiei si serviciile de urgenta.