Concurs www.desenatori.ro - Dati Pamantului o sansa!

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ar putea fi suprinzator, dar copii au deja o perceptie destul de clara si atenta asupra mediului inconjurator - dovada si succesul concursului cu tema "Dati Pamantului o sansa!", lansat cu ocazia Zilei Copilului si a Zilei Internatioanle a Mediului de catre Roportal.ro si AmfostAcolo.ro pe un site indragit de copiii cu afinitati artistice si nu numai, desenatori.ro. In mod suprinzator, interesul normal pentru premiile substantiale oferite a fost cel putin egalat de tematica concursului, reactiile copiilor surprinzand in mod placut - vezi comentariile de pe site. Accesand rubrica "Concurs" de pe site-ul desenatori.ro, competitorii vor gasi detalii legate de regulamentul si conditiile de participare la concurs

La rubrica "Participanti", s-au inscris in concurs desene foarte interesante: desenatori.ro Concursul va dura pana in data de 20 iunie. Intre 21-25 iunie se voteaza pentru cele mai bune desene la categoriile "pana la 14 ani" si "peste 14 ani".

Desenatori.ro este un site nascut din pasiunea pentru desen si arta. Am incadrat intr-un pachet usor de folosit tehnica web de ultima generatie, oferind utilizatorilor un instrument prietenos prin care sa-si poata exterioriza creatia. In scop educativ, se poate urmari modul in care un desen a fost realizat.