Conan 3D

Conan 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJason Momoa, Joshua Oppenheimer, Marcus Nispel, Ron Perlman, Rose McGowan, Thomas Dean Donnelly
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari924

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Conan the Barbarian
An: 2011
Durata: 103 minute
Regia: Marcus Nispel
Scris de: Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer
Actori: Jason Momoa, Ron Perlman, Rose McGowan
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie

Actiunea filmului graviteaza in jurul lui Conan (Jason Momoa), un razboinic cimmerian de temut care se pare ca reprezinta unica salvare a maretei natiuni din Hyboria.

Conan a luat contact cu violenta inca din timpul copilariei, cand a asistat la uciderea tatalui sau si la omorarea membrilor tribului de care apartinea. Odata cu trecerea anilor, Conan a crescut si s-a calit, devenind un barbat puternic, curajos si de temut care simte ca trebuie sa razbune moartea tatalui sau si a membrilor tribului in care s-a nascut si a crescut.

Ceea ce incepe ca o vendeta proprie se transforma in scurt timp intr-o batalie pe viata si pe moarte impotriva diabolicului Khalar Zym, cel vinovat pentru moartea apropiatilor lui Conan. Razboinicul trebuie sa se lupte cu monstri infioratori, creaturi supranaturale si vrajitoare pentru a salva populatia din Hyboria. In acelasi timp, este indragostit de Tamara (Rachel Nichols), frumoasa pazitoare a reginei Ilira, care este acum tinuta prizoniera de catre Khalar Zym si pe care trebuie sa o elibereze cu orice pret.