Competițiile de alergare din Băneasa, de acum sub umbrela Băneasa Race

Detalii

CategoriiSport
TaguriBaneasa
Ultima actualizareMarti 27 februarie 2018
Vizualizari1238

Voteaza & Distribuie

Descriere

Competițiile de alergare trail din Băneasa, care atrag, încă din 2012, mii de pasionați de sport la start, trec din acest an la un nou nivel, însoțit de o nouă identitate, sub umbrela Băneasa Race, anunță astăzi Asociația Trăiesc Sănătos, organizatoare a evenimentelor.

„Al șaptelea an consecutiv în care organizăm evenimente de alergare tip trail în Băneasa ne obligă să țintim mai sus și să aducem și mai multe experiențe memorabile miilor de pasionați de sport și viață sănătoasă care iau startul, anual, alături de noi. Astfel, 2018 aduce un rebranding, identitatea noastră devine Băneasa Race, iar noua umbrelă adaugă noi concepte și surprize puse în valoare de profesionismul cu care abordăm fiecare concurs și atenția sporita la detalii. De altfel, suntem încântați și de încrederea partenerilor noștri tradiționali, care continuă alături de noi și în cadrul noului concept”, afirmă Vlad Mihalache, Președinte, Asociația Trăiesc Sănătos.

Evenimentele Băneasa Race vor continua tradiția și vor avea loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare au loc pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Prima cursă, Băneasa Race 2018 - Spring Edition, va avea startul în data de 15 Aprilie 2018. Înscrierile în concurs sunt deja deschise, iar pasionații de mișcare pot avea toate informațiile necesare, accesând pagina menționată.

Băneasa Race are două probe competitive de alergare: cros, pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Organizatorii mizează, în acest an, pe o participare a peste 1,000 de pasionați de mișcare.
Băneasa Race este umbrela ce va grupa evenimentele de alergare tip trail organizate de Asociația Trăiesc Sănătos.