CODRU Festival 2022

CODRU Festival 2022

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriTimis
Ultima actualizareMiercuri 10 august 2022
Vizualizari116

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acolo unde razele soarelui pătrund timid, unde orice adiere de vânt e muzică pentru suflet, acolo-n CODRU îți dăm întâlnire la cea de-a doua ediție a festivalului, în perioada 25-28 august 2022.

Vezi o parte din artiștii confirmați:

Dub FX feat. Woodnote, Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric x Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant Pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Pragu’ de Sus, Coma, Mădălina Pavăl, Frate Gheorghe, Ana Coman, Vali Barbulescu, K-lu, AllOver, The Case, Phaser, Kings are Overrated, Tembaza, Hip Hop TM, E.M.I.L., Tolouse Lautrec și alții ce urmează să fie anunțați.

Muzica, arta și natura își unesc forțele pentru ca tu să simți acest festival ca pe o experiență multiculturală, eco-friendly și captivantă, ce are loc pe parcursul a 4 zile, cu un line-up complex, format din artiști recunoscuți internațional, scene și zone de relaxare amenajate la marginea pădurii și în luminișurile din pădure, diversitate culinară și activități pentru copii și întreaga familie – asta promite CODRU Festival 2022!

Festivalul care ține CODRU verde are loc în Pădurea Bistra, la doar 4 kilometri de Timisoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Pădurea Bistra, este o arie protejată de interes național, de o frumusețe aparte. Dar mai mult de atât, e oaza de liniște și verdele în care cu toții ne dorim o escapadă în zilele calde de vară.

Hai în CODRU! codrufestival.ro CODRU e al meu, al tău, al tuturor!

Să ținem această pădure vie și să protejăm natura este misiunea noastră, misiune pe care doar împreună cu voi o putem îndeplini!