Cizme de cauciuc și cizme de iarnă confortabile și frumoase

Detalii

CategoriiShoping
Taguricizme
Ultima actualizareLuni 7 februarie 2022
Vizualizari469

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cizmele de cauciuc câștigă popularitate în acest sezon. Fiecare fashionista ar trebui să aibă un model elegant în arsenalul ei. Ele nu vor spune doar despre bunul gust, ci vor ajuta și la protejarea picioarelor de umezeală. Dintr-o varietate de modele, poți alege cizme de cauciuc preferate și te poți etala în fața prietenilor și a colegilor. Prima mențiune a cizmelor de cauciuc poate fi atribuită lui Cezar. În acest moment a fost necesar să se poarte încălțări deasupra sandalelor care să protejeze împotriva umezelii. Aceste produse erau pungi impregnate cu o anumită substanță impermeabilă.

Dezvoltarea istoriei cizmelor de cauciuc a fost continuată de către indieni. Și-au scufundat picioarele în cauciuc lichid, creând astfel modele strânse pe picior, care protejau în mod fiabil de umiditate. Cizmele de cauciuc întruchipează acum tehnologii de producție înalte, materiale de înaltă calitate, design original. Sunt produse adaptate la schimbările de temperatură, nu provoacă reacții alergice, mâncărime, așa cum s-a întâmplat înainte. Produsele pot fi foarte ușoare și mai grele. Cu toate acestea, sunt flexibile și durabile.

Cizme de cauciuc moderne

Cizmele moderne din cauciuc sunt fabricate din cauciuc sintetic și protejează eficient împotriva umezelii, precum și a condițiilor meteorologice nefavorabile. Pentru ca modelele să fie confortabile și comod de purtat, se realizează inserții speciale sub formă de ciorapi de lână. În astfel de produse, picioarele respiră și nu transpiră. Vei simți doar uscăciune și confort. S-a schimbat și designul lor. Dacă modelele anterioare erau produse în principal pe tălpi plate, acum există produse cu talpă groasă, tocuri și platforme.

În acest caz, înălțimea cizmei poate fi diferită. Dacă modelul este din cauciuc subțire, acesta poate fi completat cu fermoar. Cizmele de cauciuc, indiferent dacă sunt pentru adulți sau pentru copii, au o potrivire solidă pe picior. Le poți purta oriunde și indiferent de anotimp. Cizmele de cauciuc scurte sunt relevante în acest sezon. Sunt realizate în diverse nuanțe, se găsesc într-o varietate de modele, imprimeuri. Pot fi purtate cu blugi, jambiere si pot face un ansamblu organic.

Cizme de iarnă


Cizmele de iarnă completează vestimentația exterioară și subliniază individualitatea. Prezentările de modă au identificat noi tendințe în materie de cizme de iarnă. La modă sunt cizmele de iarnă cu imprimeu animal, din piele întoarsă, cizme stil ciorap, UGG, cu șireturi și catarame, cu toc gros, cu platformă, cu talpa tractor, modele Inuikii, Moon Boot etc. Cizmele de iarnă îmblănite mențin picioarele calde, indiferent de vremea de afară. Culorile nu sunt doar clasice, ci și strălucitoare, saturate, chiar acide. Blana este folosită sub formă de manșete, inserții, completate de același decor atrăgător - catarame, pompon, șireturi.

Cizme de iarnă

Inuikii Brandul elveţian Inuikii este specializat in producţia de cizme de iarnă. Brandul a devenit celebru datorită a două modele: moon rover scurtate și cizme înalte izolate, cu branț din piele de oaie și talpă puternică din cauciuc. Designerii creează partea superioară a cizmelor din diferite tipuri de piele, piele de căprioară și blană, decorează cu imprimeuri, sclipici, accesorii metalice și cristale. Echipa menține diversitatea lansând 60-70 de modele de cizme de iarnă pentru bărbați și femei pe sezon. Modelele pentru bărbați se disting printr-o paletă mai restrânsă și lipsa decorului. Colecția conține în mare parte modele monofonice întunecate. Variațiile cizmelor emblematice, includ interior din blană de iepure, fețe din textil tartan și ornamente cu paiete. Cizmele de iarnă izolate sunt confecționate din piele metalizată în bronz, argintiu, roz acid sau kaki.

Cizme de iarnă Moon Boot


Moon Boot sunt cizme de iarnă create în Italia la începutul anilor 70, unde au devenit imediat o tendință la modă. Și acest lucru este de înțeles, deoarece sunt confortabile, durabile și, cel mai important, sunt pur și simplu făcute pentru o iarnă rece și totul datorită designului lor. Moon Boot sunt cizme de iarnă realizate în diferite culori, stiluri, cu diferite gadget-uri, pentru diferite vârste și pentru posesorii de diferite dimensiuni ale picioarelor.