Cinci tipuri de poze de profil si ce inseamna ele

Cinci tipuri de poze de profil si ce inseamna ele

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6038

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pozele de profil pe care si le posteaza oamenii pe site-urile de socializare gen Facebook sau Twitter spun multe despre personalitatile lor. Ele reprezinta ceea ce decid oamenii sa le arate tuturor, pentru a fi perceputi intr-un anume fel de cei cu care interactioneaza in mediul online. Noi am selectat cinci asemenea tipuri de poze si am analizat ceea ce spun ele despre persoanele pe care le prezinta lumii:


1. Prim-planurile extreme

In mediile de socializare, foarte multi oameni (mai ales femeile) decid sa posteze fotografii care nu le arata intreaga fata, ci doar un ochi frumos machiat, niste buze carnoase sau putin din barbie. Ei decid sa arate tuturor acea parte a corpului care le inspira cea mai mare siguranta pentru ca nu au suficienta incredere in ei insisi. De fapt, ei isi fac singuri un deserviciu transmitandu-le tuturor ca nu au decat un singur atu, iar restul infatisarii lor lasa mult de dorit. Este destul de deprimant sa-ti reduci intreaga personalitate la un singur nas, nu-i asa?


ochi


2. Semi-profilul

Cele mai enervante fotografii postate pe Facebook sunt cele care prezinta oamenii cu fetele putin intoarse, intr-un fel de semi-profil. De ce fac ei oare asta? Pentru a prezenta tuturor partea buna a fetei lor, care ii avantajeaza din punct de vedere estetic. Mesajul pe care il transmit nu este doar cel ca, pe langa o parte buna a fetei ei mai au si multe defecte, ci ca au petrecut mult timp in oglinda pentru a se studia. Acesti oameni sunt foarte increzuti si probabil au urmarit cadru cu cadru ultimul filmulet cu ei, pana au gasit profilul care ii avantajeaza cel mai bine si l-au decupat. Deprimant, nu?


profil


3. Prietena draguta

Oamenii care vor sa atraga atentia pe Facebook, posteaza imagini in care apar alaturi de o prietena sexi. Persoana mai putin aratoasa este cumva pusa in umbra de cea frumoasa, care atrage toate privirile. Ca regula generala, in aceste cazuri proprietara profilului este intotdeauna persoana urata care se foloseste de aceasta tactica penibila pentru a atrage cat mai multa lume la ea pe pagina.


prietena


4. Invizibilul

Aceasta este cea mai perplexa personalitate online. Cine mai e si omul asta? Cum arata? Nu prea poti sti. Singurele indicii despre el sunt pozele cu un animalul dragut, un buchet de flori sau o scena dintr-un film celebru. Mesajul pe care aceasta persoana il transmite este sau ca are trasaturi disgratioase, sau pur si simplu si-a facut un profil de gura lumii si vrea sa fie lasat in pace. Este genul care prefera anomimatul dar si-a facut cont pe Facebook ca sa nu-l mai streseze prietenii ca n-are.


invizibil


5. Hidosul

Profilurile hidoase ii prezinta pe oameni schimonosindu-se in mod deliberat, desi ei nu arata deloc asa in realitate. De fapt, acestia doar de prostesc pe internet, ei fiind frumosi de la mama natura. Expertii considera ca frumosii se uratesc pentru ca au suficienta incredere in ei sa faca asta. Pana la urma asta e treaba cu pozele de profil: uratii incearca sa para frumosi, pe cand frumosii se uratesc pentru ca pot si vor sa para mai interesanti in acest mod. De fapt, au si frumosii astia un atu: pot sa se prosteasca in fata aparatului de fotografiat...


invizibil