Cele mai populare operatii estetice

Cele mai populare operatii estetice

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriAbdominoplastie, Estetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printre cele mai populare tehnici estetice se numara liftingul facial, blefaroplastia, marirea, ridicarea sau reducerea sanilor, vibrolipoaspiratia si abdominoplastia. Aceste proceduri chirurgile sunt de fapt corectii ale diferitelor suprafete ale corpului, ce se realizeaza intr-un interval scurt de timp, cu rezultate suprinzatoare.


Lifting facial


Prin aceasta operatie se corecteaza ridurile si se ridica pielea lasata, aspectul fetei imbunatatindu-se vizibil.


lifting_facial


Prin lifting facial se indeparteza excesul de piele si grasime, ridicand si fixand straturile de muschi. Procedura trateaza zone precum fruntea, obrajii si pometii, chiar si urechile.


Blefaroplastia


Blefaroplastia este procedura estetica perfecta faca doriti sa va corectati pleoapele cazute si pliate. Prin intermediul acestei tehnici se remodeleaza regiunea din jurul ochilor prin indepartarea si repartizarea excesului de tesut dermagrasos.


blefaroplastia


Marirea, ridicarea sau reducerea sanilor


Interventiile chirurgicale de marire, ridicare sau reducere a sanilor sunt din ce in ce mai populare in randul femeilor.


Procedurile prin care se maresc sanii sunt implanturile din silicon. Acestea contin gel siliconic sau solutii saline, invelite intr-un material cu suprafata dura.


implantul_cu_silicon


Implantul cu silicon nu dauneaza organismului nostru si nu declanseaza cancerul la san. E un fapt dovedit de studiile de specialitate.


Vibrolipoaspiratia


Tehnica revolutionara de lipoaspiratie, vibrolipoaspiratia este o metoda sigura de indepartare a straturilor adipoase, chiar in cantitati mari. Procedura se realizeaza intr-o singura interventie, zonele vizate fiind solduri, aripioare, coapse, gambe, brate, gat, etc.


vibrolipoaspiratia


Abdominoplastia


Interventie chirurgicala destinata atat barbatilor cat si femeilor, abdominoplastia este tehnica prin care se indeparteaza excesul de piele si grasime de la nivelul abdomenului inferior al pacientului.


abdominoplastia


Nu exista operatii chirurgicale fara riscuri, insa daca sunt efectuate sunt de catre medici specialisti, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, riscurile sunt minime.