Cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite

Cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite

Detalii

CategoriiTurism
TaguriStatele Unite ale Americii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7801

Voteaza & Distribuie

Descriere

Punctul de intrare in orice tara este de cele mai multe ori un aeroport. Transportul aerian este unul dintre modul preferat de transport pentru multi oameni. Acest lucru se datoreaza faptului ca scurteaza timpul necesar pentru calatorie si este confortabil.Cu toate acestea, vizitarea unui aeroport pentru a primi pe cineva sau a prinde un zbor este un lucru pe care multi oameni il detesta, mai ales in cazul celor mai aglomerate aeroporturi din SUA. Cele mai aglomerate aeroporturi din lume sunt cele care trebuie sa gestioneze cifra maxima de trafic aerian, de pasageri si de marfuri. Daca ati vazut vreodata Aeroportul International Council (ACI), veti constata ca aceste trei criterii ajuta la definirea celor mai aglomerate aeroporturi din lume.


Cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite

Desi zborul poate fi foarte confortabil, trecerea prin aeroporturi este foarte agitata: liniile, traficul, parcarile aglomerate, multimile de oameni in viteza, anunturile continue si vamesii care verifica chiar si borcanele cu unt de arahide. Daca zburati frecvent trebuie sa fi aterizat sau sa fi decolat vreodata de la unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite ale Americii.


Aeroportul International Denver

Aeroportul International Denver, cunoscut sub numele de DIA, ocupa numarul cinci intre cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite ale Americii, situandu-se in Denver, Colorado. Acest aeroport este, de asemenea, cel mai mare aeroport international din America. Mai mult decat atat, a castigat titlul de al treilea aeroport din lume ca si catering pentru zborurile internationale. Aeroportul Denver are una dintre cele mai lungi benzi rulante din Statele Unite.


Aeroportul International Denver


Aeroportul International Dallas

Aeroportul International Dallas sau Fort Worth este ocupa pozitia a patra intre cele mai aglomerate aeroporturi din SUA si cel mai aglomerat din Texas. Este localizat intre orasele Dallas si Forth Worth din Texas. Astfel, aeroportul serveste nu unul, ci doua zone metropolitane, Dallas si Fort Worth.


Aeroportul International Dallas


Aeroportul International Los Angeles

Aeroportul International Los Angeles este al treilea in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite ale Americii. Acest aeroport se afla in zona metropolitana ce ocupa pozitia a doua printre cele mai populate zone din America. Astfel nu e o surpriza faptul ca Aeroportul International Los Angeles castiga pozitia a treia in topul celor mai aglomerate aeroporturi din SUA.


Aeroportul International Los Angeles


Aeroportul International O'Hare

Aeroportul International O'Hare este cunoscut sub mai multe denumiri: Aeroportul International Chicago O'Hare, Aeroportul International O'Hare Field si, de asemenea, O'Hare. Situat in coltul de nord-vest din Chicago, Illinois, acest aeroport este primul dintre companiile aeriene din SUA, care il folosesc ca si punct central. Astfel ocupa pozitia a doua intre cele mai aglomerate aeroporturi din SUA.


Aeroportul International O'Hare


Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta

Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta este cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite, precum si din lumea intreaga! Este denumit si Aeroportul Atlanta sau Aeroportul Hartsfield. Localizat in districtul din Atlanta, Georgia, sediul principal pentru unele dintre cele mai mari companii aeriene din SUA. Acestea includ Delta Air Lines, Delta Connection in parteneriat cu Atlantic Airlines de Sud-Est si AirTran Airways.


Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta