Cele mai tari jocuri de cazino: Sloturi, ruletă și blackjack

Cele mai tari jocuri de cazino: Sloturi, ruletă și blackjack

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareMiercuri 12 august 2020
Vizualizari344

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent că mergi într-un cazino terestru sau accesezi unul online, cu siguranță în fiecare vei găsi mese de ruletă și de blackjack, dar și sloturi. Acestea sunt cele mai populare jocuri de noroc din lume în momentul de față și au mulți fani, care sunt captivați de distracția generată de ele.

În rândurile care urmează vă vom explica avantajele fiecărui joc și ce le diferențiază.

Sloturi

Sunt cele mai populare jocuri de noroc din lume în momentul de față. Distracția este garantată, având în vedere că sunt o mulțime de jocuri disponibile. Furnizorii de top s-au întrecut în ultimii ani în creații care de care mai interesante și am trecut de mult de perioada în care găseam doar sloturi cu fructe. Acum găsim sloturi inspirate din filme precum Rambo sau Justice League, din istorie - fie că vorbim despre Egiptul Antic, Grecia sau Imperiul Aztec, din muzică, sport și multe altele.

În plus, sloturile iți oferă și șansa de a obține câștiguri impresionante. Vorbim, desigur, despre sloturile cu jackpot progresiv, cum sunt și cele disponibile pe acest website. Cu un simplu spin poți intra în cursa de a câștiga un premiu uriaș!

Un alt avantaj al sloturilor este acela că sunt foarte ușor de jucat. Trebuie doar să-ți alegi jocul preferat și să dai spin. Atât de simplu e, iar distracția e garantată. Pentru și mai multe sloturi, puteți intra pe https://pacanele.ro.

Ruletă

Un alt joc foarte captivant, la care te poți distra de oriunde, din parc, de pe șezlong sau din fotoliu, datorită operatorilor online. Ruleta este un joc de masă destul de simplu. Ai mai multe opțiuni de pariere: pe numere, pe culoare, pe par/impar sau pe zona în care va cădea bila. Ruleta este atât de interesantă deoarece totul se întâmplă în câteva secunde și momentul în care bila este aruncată și până se oprește este cu adevărat captivant.

În plus, pentru jucătorii mai avansați există și diverse strategii pentru ca șansele de câștig să crească. Cea mai cunoscută este martingale, prin care dublezi miza de fiecare dată când pierzi un pariu. Totuși, tot timpul trebuie să pariezi responsabil și să nu uiți că jocurile de noroc reprezintă un mijloc de a te distra. Ruleta este deja un joc care face parte din ADN-ul jocurilor de noroc. Și când te gândești că a fost inventată din greșeală de matematicianul francez Blaise Pascal! Dar iată că și din astfel de momente ies lucruri spectaculoase.

Blackjack

Este un joc de cărți care necesită ceva mai multă pregătire decât sloturile sau ruleta. Totuși, chiar și regulile jocului de blackjack pot fi învățate ușor. Ca să câștigi trebuie să învingi dealerul. Suma cărților tale să fie 21 sau o valoare cât mai apropiată, dar care să fie peste cea a dealerului. Tot ce este peste 21 înseamnă un pariu pierdut.

Jocul de blackjack este foarte captivant pe măsură ce îl înveți. Poți adopta strategii câștigătoare prin care să reduci avantajul casei. De altfel, blackjack este jocul de noroc la care casa are cel mai mic avantaj. Jocul de blackjack își are originile în Franța, din anii 1700. Totuși, popularitatea să a devenit și mai mare după anii 1950, când blackjack a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite ale Americii.

Nume celebre precum 50 Cent, Jay-Z, Ben Affleck, Matt Damon, Printul Harry, Paris Hilton adoră jocul de blackjack. În plus, despre acest joc s-a făcut și un film celebru - 21: Șansa vieții lui, inspirat din povestea studenților de la MIT care au trișat numărând cărțile la blackjack.