Cele mai importante 3 lucruri pe care oaspetii le apreciaza intr-o cafenea

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti, cafea, cafenea
Ultima actualizareMarti 8 noiembrie 2022
Vizualizari83

Voteaza & Distribuie

Descriere

Astazi, numarul cafenelelor este intr-o continua crestere. Consumatorii de cafea viziteaza diferite locatii si fac o evaluare a acestora. Desigur, cel mai important factor din aceste evaluari este calitatea cafelei oferita in acele locatii. O cafea de calitate mai putin buna sau servita incorect poate cauza pierderea clientilor. O alta parte importanta a acestui process este profesionalismul oferit de angajati. Cafenelele cu barista instruiti cat mai profesional si cu servicii de inalta calitate devin indispensabile. Un alt lucru important pentru oaspeti esti atmosfera din acea cafenea. Atmosfera trebuie sa fie una relaxata si confortabila in care poti lucra sau purta o conversatie.

Cafeaua de calitate
Este posibil sa primim multe raspunsuri la intrebarea “Ce reprezinta o cafea buna?”. Oricine poate defini propria lor idee de “cafea buna” in termeni de aroma, densitate sau alte elemente cum ar fi cantitatea de lapte si zahar in functie de gustul fiecaruia. Cea mai buna caracteristica a unei cafenele este aceea ca poate sa ofere cafea pentru fiecare gust. In general, cafeaua buna este aceea prajita si preparata respectand parametrii corecti. Totul depinde de preferinta si gustul fiecaruia. Prin urmare, nu este posibil sa definim un singur tip de cafea ca fiind cel mai bun. Dar in acelasi timp, cand ne gandim la cafea, primul lucru care ne vine in minte este cafeaua Columbiana.

Barista si calitatea serviciului oferit

Barista si calitatea serviciului oferit sunt doua necesitati ce nu pot lipsi din structura unui coffee shop. Desi, cafeaua este de calitate superioara daca nu este preparata corect sau este servita intr-un mod de calitate slaba, acea cafenea poate pierde clienti in timp. Termenul de “barista” reprezinta persoana ce prepara si serveste cafeaua, acesta trebuie sa detina cunostinte practice dar si teoretice.

Atmosfera confortabila

Probabil unul dintre cele mai bune lucruri la o cafenea este atmosfera oferita oaspetilor. Mirosul intens de cafea, prezenta locurilor unde poti purta o discutie sau sa lucrezi face conexiunea dintre client si cafenea. Cu cine si unde iti bei cafeaua poate impacta o persoana destul de mult. Astazi, cafenelele sunt cel mai mult preferate de oamenii ce isi doresc sa se intalneasca sau poarte o conversatie pur si simplu.

Cafenele populare in Romania

Gloria Jean’s Coffees Romania indeplineste toate conditiile cand vine vorba de oferirea serviciilor de calitate, de asemenea ofera varietate in materie de locatii deschise, dupa cum urmeaza:

  • GJC Traian/Bucuresti,
  • GJC City Park/Constanta,
  • GJC 1 Aeroport Henri Coanda/Bucuresti,
  • GJC 2 Aeroport Henri Coanda/Bucuresti,
  • GJC Park Lake/Bucuresti,
  • GJC Jupiter City/Pitesti,
  • GJC Sun Plaza/Bucuresti
  • GJC Braşov-AFI/Brasov
  • GJC IULIUS Mall/Cluj.

Daca iti doresti sa bei o cafea de calitate, te asteptam la Gloria Jean’s Coffees Romania.