Cele mai accesate 5 jocuri de păcănele online din România în 2021

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJocuri, jocuri de noroc
Ultima actualizareLuni 25 octombrie 2021
Vizualizari117

Voteaza & Distribuie

Descriere

Românii care au accesat cazinourile online în anul 2021 au jucat, în cea mai mare parte, la sloturi. Avantajul „păcănelelor”, în comparație cu jocurile de masă, constă în diversitatea tematică și în grafica deosebită. Sunt sloturi prin intermediul cărora jucătorul este „teleportat” în lumea desenelor, sau a filmelor, sau pe o plajă unde singura grijă este să „potrivească” cocktailurile cele mai scumpe pe aceeași linie de plată. Oferta operatorilor licențiați este tot mai generoasă. De exemplu, Frank Club Casino are disponibile 1.378 de jocuri. Topul celor mai populare sloturi online este dominat, ca și în anii anteriori, de „păcănelele ca la aparate”, cu fructe și șeptari, și de jocurile inspirate din mitologia Egiptului.

Iată care sunt cele mai accesate 5 jocuri de păcănele online din România în 2021, în ordinea crescătoare a ratei de câștig:

BOOK OF DEAD

Este produs de Play'n Go, are un Payout de 94.25% și volatilitate ridicată, adică rundele câștigătoare sunt mai rare, dar aduc câștiguri însemnate. Rich Wilde, un explorator căruia nu îi este teamă de nimic, pleacă în Egipt pentru a descoperi artefacte de demult, printre care și legendara carte a morților, care este și unul dintre cele mai importante simboluri din acest joc. Cel mai mare câștig este de 5.000 de ori miza rotirii norocoase, când se stabilizează cinci simboluri ale exploratorului, pe aceeași linie de plată. Dacă pe ecran se opresc minim trei simboluri ale cărții, atunci jucătorul primește 10 rotiri gratuite, în care un simbol devine special, aducând câștiguri suplimentare.

BOOK OF RA

Este produs de Greentube, are o rată de câștig de 95,1% și o volatilitate ridicată. Zeul Ra este considerat cel mai important din mitologia egipteană, iar în cartea sa se pot găsi multe dintre secretele lumii antice. Versiunea inițială are 9 linii de câștig, însă există și varianta Book of Ra Deluxe, cu 10 linii de plată. Simbolurile reproduc o lume de poveste: exploratorul care a plecat pe urmele cărții (este cel mai valoros simbol, plătind de 5.000x miza), faraonul, horosul, scarabeul de aur, cărțile, Book of Ra (simbol Wild). Jackpot-ul maxim este de 10.000x miza rotirii.

SIZZLING HOT DELUXE


Este un joc produs de Greentube, are rata de câștig 95,66% și volatilitate medie. Șeptarul este simbolul care plătește cel mai bine (de 1.000 de ori miza rotirii câștigătoare). Nu este considerat un slot spectaculos, însă popularitatea se datorează mizei minime accesibile oricui, de numai 5 bani. Sizzling Hot Deluxe este varianta online a aparatului clasic de păcănele cu fructe și șeptari. Trei simboluri de fructe consecutive sau două de cireșe sunt combinații câștigătoare. Trei steluțe (simbolul Scatter), indiferent de locul pe ecran, sunt câștigătoare. După fiecare câștig, simbolurile din combinația câștigătoare „iau foc”, făcând ca totul să fie „hot”!

20 SUPER HOT

Este produs de EGT, are un Payout de 95,79% și o volatilitate scăzută, însemnând că rotirile câștigătoare sunt mai dese, dar mai mici ca valoare. O combinație de șeptari 7777 pe o linie de câștig aduce de 50 de ori miza rotirii. Cel mai valoros simbol este steluța aurie (simbolul Scatter). Cinci astfel de simboluri plătesc de 500 de ori miza. Acest slot beneficiază atât de patru jackpot-uri succesive, cât și de funcția „Gamble”, care permite multiplicarea fiecărui câștig prin ghicirea culorii următoarei cărți de joc extrase dintr-un pachet virtual.

BURNING HOT


Este produs de EGT, are un Payout de 96,45% și volatilitate scăzută. Face parte din categoria sloturilor „clasice”, cu fructe (pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi) și șeptari. Trifoiul cu patru foi este simbol wild și poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. El substituie orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare (cu excepția simbolurilor Scatter - steluța și dolarul). Cel mai valoros simbol este șeptarul. În partea de sus a ecranului sunt afișate valorile celor patru Jackpot Cards, care cresc de la un minut la altul. Jackpot-ul poate fi declanșat de orice rotire.