Cel mai usor si relaxant job din tara

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareVineri 12 august 2016
Vizualizari1009

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru multe persoane gasirea unui loc de munca poate fi o adevarata provocare. In functie de pregatirea profesionala, de experienta in munca si de criteriile de alegere, un serviciu stabil, usor si bine platit este pentru multe persoane un vis. Cerintele pe piata pentru locuri de munca sunt foarte putine si pe domeniu de obicei nimic serios si stabil nu apare, in special pentru tinerii absolventi. In aceste cazuri sunt foarte multe persoane care apeleaza la activitatea de videochat. Munca de videochat impune efort putin, program flexibil, confort si confidentialitate precum si un salariu motivant. Unul dintre cele mai recunoscute studiouri de videochat din tara cu site online este www.okstudio.ro

Legalitate, comunicare si distractie. Intr-un singur link www.okstudio.ro

Unul dintre cele mai recunoscute studiouri de videochat din tara este Ok Studio. Datorita dezvoltarii permanente a strategiilor de lucru si folosirii celor mai noi echipamente de transmisie in format HD, Ok Studio se afla in top 3 cele mai ultraperformante videochaturi din Bucuresti. Ok Studio este singurul videochat creat de profesionisti si in prezent condus de profesionisti in domeniul management-ului. Asadar, in cei 6 ani de activitate au beneficiat de un nume „curat”, astfel incat toate modelele care sunt angajate sunt multumite de calitatea desfasurarii acestui serviciu.

www.okstudio.ro se mandreste cu o organizare corecta. Astfel, in fiecare zi o echipa compusa de 12 persoane lucreaza pentru ca modelele sa fie in siguranta si sa nu intampine probleme. Problemele tehnice se rezolva in maxim 5 minute pentru ca activitatea sa se desfasoare in deplina eficacitate si promptitudine.

Ok Studio este dotat cu cele mai performante tehnologii, de la calculatoare de ultima generatie la camere video cu tehnologie de transmisie 1080i actionate wireless cu telecomanda. De asemenea, Ok Studio ofera spatii de lucru moderne cu tenta contemporana. Spatiile de lucru sunt reprezentate de camere amenajate nemaipomenit. Asadar, modelul este asigurat ca va lucra intr-un mediu armonios, curat si placut. Ok Studio ofera accesorii vestimentare de calitate aduse de peste hotare pentru o desfasurare cat mai buna a activitatii modelelor. Confortul este o calitate de care modelele vor beneficia cu siguranta!

Ok Studio ofera un salariu motivant modelelor angajate si acestea au acces nelimitat la contul lor, platile se realizeaza la timp, punctual si transparent. Platile se efectueaza imediat dupa inchiderea perioadei, la doua saptamani sau la o luna. De asemenea, jobul de model este unul confidential. Fiecare model are camera si dulapul sau individual, iar informatiile personale sunt protejate 100% atata timp cat modelul nu alege sa faca public acest lucru.

Bonusurile si concursurile reprezinta o ocazie in plus pentru recompensarea suplimentara a modelelor. Bonusurile pot fi: bonus de zi de nastere, bonus de weekend sau bonus de recomandare. Concursurile sunt desfasurate zilnic, lunar si trimestrial, premiile fiind pe masura asteptarilor. Legalitatea este 100%, iar modelul este asigurat ca are achitate darile la stat. Modelul va semna contractul inca din prima zi de munca, in functie de oferta de videochat aleasa. Eficacitatea este un factor important. Astfel ca regulile sunt facute pe intelesul tuturor, nu exista amenzi, iar toti muncesc pentru rezultate si satisfactie.

Initial modelele vor beneficia de un training individual si consiliere de imagine desfasurate de catre persoane specializate. De asemenea, acestea se vor bucura si de o sedinta foto profesionala ce le va pune in evidenta si le va accentua frumusetea. Ok Studio nu reprezinta o firma de videochat in sine, ci mai mult decat atat, Ok Studio este un colectiv. Asadar, modelele sunt tratate cu respect, angajatii considerandu-le parteneri de afaceri, nu subalterni. Alaturi de echipa Ok Studio modelele vor deveni parte a unei mari familii, ce impreuna lucreaza pentru binele si prosperitatea fiecaruia.