Cei trei muschetari

Cei trei muschetari

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChristoph Waltz, Logan Lerman, Matthew MacFadyen, Paul W.S. Anderson, Ray Stevenson
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari992

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Three Musketeers
An: 2011
Durata: 101 minute
Regia: Paul W.S. Anderson
Scris de: Alex Litvak, Andrew Davies
Actori: Logan Lerman, Matthew MacFadyen, Ray Stevenson, Christoph Waltz
Gen: Actiune, Aventura, Romantic

Bazat pe romanul omonim scris de Alexandre Dumas, filmul il aduce in lumina pe tanarul D'Artagnan (Logan Lermans) care isi uneste fortele cu cei trei muschetari pentru a-l impiedica pe Cardinalul Richelieu (Christoph Waltz) sa cucereasca tronul Frantei si sa arunce Europa in razboi.

Cand cei trei muschetari Atos (Matthew Macfayden), Porthos (Ray Stevenson) si Aramis (Luke Evans) reusesc sa fure niste proiecte importante, Milady (Milla Jovovich) ii tradeaza si vinde proiectele Ducelui de Buckingham (Orlando Bloom). Aceasta lovitura ii pune la pamant pe cei trei. Trei ani mai tarziu, D'Artagnan ii gaseste la Paris, prestand munci dezonorante pentru statutul lor.

Cand cardinalul Richelieu impreuna cu Milady pune la cale un plan mizerabil prin care sa porneasca un razboi, provocarea muschetarilor este aceea de a mentine pacea in tara cu orice pret. Se pare totusi ca aceasta este cea mai grea si mai periculoasa misiune de pana acum, mai ales ca cei trei trebuie sa recupereze un colier din Turnul Londrei si sa-l aduca inapoi Reginei in deplina siguranta, exact la timp pentru bal.