Ce trebuie sa știi despre țigara electronica

Ce trebuie sa știi despre țigara electronica

Detalii

CategoriiShoping
Taguri
Ultima actualizareJoi 16 februarie 2017
Vizualizari630

Voteaza & Distribuie

Descriere

E-tigara sau tigara electronica este una dintre cele mai bune solutii inventate de om pentru om. Daca pana in urma cu 10 ani fumatul omora milioane de oameni in intreaga lume, inca o face si acum, insa ofera o alternativa in aceasta tigara, mult mai sanatoasa decat cea normale.
Tigara electronica este un dispozitiv electronic, alimentat cu baterii, care iti da ocazia de a inhala doze relativ mici de nicotina si de a simti placerea fumatului, fara a genera toate acele substante nesanatoase din tigara normala.
Chiar daca a fost creata in 2007, tigara electronica a reusit sa castige foarte mult teren. Astazi, exista magazine specializate de tigari electronice in fiecare oras si exista o multime de modele de tigari.
Conceptul acestei tigari a aparut inca din 1963, insa pana in 2007 nu a fost pus in practica. Abia in 2003 Huo Lik, un farmacist chinez, a reusit sa produca pentru compania pentru care lucra aceasta tigara.

Care sunt avantajele tigarii electronice?

Cu siguranta, exista o multime de avantaje pentru cei care fumeaza "electronic". Iata care sunt cele mai importante 5 avantaje:
  • - Este mai sanatos. Insistam pe ideea de fumat sanatos. Este adevarat ca are anumite elemente care pot dauna, insa sub nicio forma tigarile electronice nu sunt atat de nesanatoase precum cele normale.
  • - Nu deranjeaza. Poti fuma tigara electronica acasa, in masina, pe strada sau in restaurante. Daca tigarile fizice deranjeaza, cele electronice sunt total inofensive si chiar miros frumos.
  • - Nu creaza fumat pasiv. Exista o multime de oameni care fumeaza pasiv, fara voia lor. Cu siguranta, pentru ei o tigara electronica este o adevarata minun a tehnologiei.
  • - Nu creaza mirosuri neplacute. Chiar si fumatorii sunt deranjati de mirosul din maini, din par sau din haine. O tigara electronica este sgura din acest punct de vedere.
  • - Poate sa fie controlata din punct de vedere al cantitatii de nicotina. Poate cel mai mare avantaj dat de tigarile normale este faptul ca pot fi controlate din punct de vedere al cantitatii de nicotina. Astfel, nicotina poate sa fie dozata si micsorata cantitativ pana in momentul in care renunti de tot la nevoia de a o consuma si de ce nu, la viciu.