Ce inseamna de fapt 'flacara violet'?

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4092

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele acestea, datorita scandalului politic din interiorul PSD-ului si a unor afirmatii, o noua sintagma isi face aparitia pe buzele tuturor: flacara violet. Pana sa fim martori la acuzele aduse de unii la adresa altora cum ca ar fi folosit puterile unor ritualuri neortodoxe pentru a invinge, foarte putini stiam ce inseamna cu adevarat flacara violet si la ce foloseste ea. In contextul in care dl. Hrebenciuc a afirmat ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a recurs la practici ezoterice pentru a castiga alegerile prezidentiale de anul trecut, fenomenul acesta trebuie cat de cat explicat pentru ca fiecare sa judece singur daca asa ceva este plauzibil sau demn de cascadorii rasului.

Flacara violet (denumita si focul violet) este o energie spirituala unica, care poate ajuta in toate domeniile vietii. Poate vindeca probleme fizice si emotionale, poate imbunatati relatiile interumane, si poate chiar sa faca viata mai usoara.

Flacara este esenta unei lumini spirituale unice. Culori mai puternice, mai pure si mai rare decat cele observate pe pamant sunt emanate de o lumina interioara stralucitoare si divina. La fel cum o raza de soare, trecand printr-o prisma, refracteaza sapte culori, lumina spirituala se imparte in sapte culori, sau „raze" - fiecare avand calitati divine specifice. Flacara violet are drept calitati: mila, iertarea, libertatea si transmutarea.

Culoarea violet a fost mult timp asociata cu spiritualitatea. Sfintii si adeptii au stiut cum sa foloseasca flacara violet, dar publicul a aflat de ea abia la inceputul acestui secol de la un maestru, numit Saint Germain.

V-ati dorit vreodata sa stergeti greselile din trecut?

Din moment ce nu ne putem intoarce inapoi in timp, putem apela la flacara violet, care are puterea de a sterge sau de a transmuta cauza, efectul, si chiar si amintirea greselilor noastre din trecut. Transmutarea inseamna a schimba – a altera forma, aspectul sau natura. Flacara violet schimba energia negativa in energie pozitiva, intunericul in lumina, „soarta" in oportunitate. Flacara sterge, de asemenea, „karma rea" rezultata din greselile noastre.

Actiunile noastre din trecut - atat bune, cat si rele – se intorc la noi. Aceasta este legea karmei, o lege cosmica si impersonala care spune ca orice am face vine revine la usa noastra pentru o rezolutie; pur si simplu, cine seamana vant, culege furtuna.

In general, majoritatea oamenilor trebuie sa-si plateasca datoria fata de viata, sau sa-si „echilibreze" karma, prin abnegatie si devotament fata de altii, prin infruntarea nenorocirilor care le ies in cale, prin indurarea bolilor sau altor forme de suferinta personala. Dar nu trebuie sa fie chiar asa, datorita flacarii violet! Flacara violet este capabila sa transmute sau sa atenueze karma noastra negativa inainte de a se intoarce la noi.

La nivel fizic, flacara violet poate ajuta la vindecarea trupurilor noastre prin eliminarea karmei care ne face vulnerabili la boli.. Dar cauza reala a bolii este de multe ori inradacinata in starea noastra mintala, emotionala sau spirituala.

Astazi, descoperim din ce in ce mai multe despre modul in care gandurile si emotiile noastre ne pot afecta sanatatea. Cercetarile au aratat ca ura si alte ganduri si sentimente negative creeaza cantitati mari de acid pe care organismul nu le poate asimila. Aceste ganduri negative si sentimente au luat nastere din probleme emotionale si psihologice, pe care flacara violet ne poate ajuta sa le rezolvam.

Sincer, cati dintre dvs se gandesc ca Traian Basescu a invocat flacara violet pentru a fi reales?