Ce inseamna daca visezi... C (X)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1856

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


comoara

Daca visati ca gasiti comori, indica faptul ca ati descoperit ca aveti anumite aptitudini ascunse sau talente nestiute. Simbolizeaza, de asemenea, valoarea de sine si ceea ce aveti de oferit lumii. Alternativ, visul poate fi o metafora pentru ceva sau cineva care este ca "o comoara" pentru dvs.Daca visati ca ingropati comoara, sugereaza ca va ganditi la viitor. Probabil aveti unele talente sau aptitudini pe care doriti sa le pastrati secrete.


copil

Daca visati ca sunteti copil mic din nou, sugereaza ca maturitatea va ingreuneaza. Incercati sa scapati de responsabilitatea de zi cu zi si cautati pe altcineva care sa va apere, sa va protejeze si sa se ingrijeasca de dvs.Daca visati ca ati pierdut un copil, inseamna ca va pierdeti speranta. Poate sugera si ca un proiect nu iese asa cum ati fi vrut dvs.Daca visati ca salvati un copil, semnifica incercarea de a salva o parte din dvs care ar putea fi distrusa. Daca visati ca sunteti despartit de copiii dvs, visul simbolizeaza esecul unor eforturi personale sau un regres intr-un ideal pe care l-ati avut.