Ce inseamna daca visezi... C (VIII)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1857

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


caprioara

Simbolizeaza harul, compasiunea, blandetea si frumusetea naturala.Caprioara are calitati feminine si poate indica aspectul feminin dinauntrul dvs. Ea reprezinta, de asemenea, independenta, vigilenta si virilitatea. Alternativ, visul reprezinta vulnerabilitatea si naivitatea. Ca rezultat, altii ar putea profita de dvs si de credulitatea de care dati dovada.in cazul in care caprioara este neagra, atunci inseamna ca nu recunoateti sau respingeti calitatile dvs feminine. Nu puteti fi in armonie cu partea dvs feminina.Daca visati ca ucideti o caprioara, sugereaza ca sunteti in incercarea de a suprima aceste calitati feminine.


cersetor

Daca va visati cersetor, visul reprezinta sentimentul dvs de nesiguranta si lipsa de auto-valoare. Simtiti ca nu meritati sa vi se intample anumite lucruri. Alternativ, visul va poate spune ca cersetorii nu isi permit luxul de a fi alesi. Poate ca sunteti prea pretentios in legatura cu ceva cu care nu ar trebui sa fiti pretentios.Daca visati ca ajutati un cersetor, indica faptul ca va depasiti greutatile si imperfectiunile.