Ce inseamna daca visezi... C (VI)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2471

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


caine

Simbolizeaza intuitia, loialitatea, generozitatea, protectia si fidelitatea. Visul sugereaza ca valorile dvs puternice si bunele intentii va vor permite sa mergeti inainte si va vor aduce succesul. Cainele din vis poate fi, de asemenea, cineva din viata dvs, care expune aceste calitati. Alternativ, cainele indica un talent pe care poate l-ati ignorat sau de care ati uitat.


Daca visati ca va cumparati un caine, indica tendinta de a-i cumpara pe prietenii dvs sau va cumparati complimente si favoruri. Alternativ, sugereaza nevoia de a va gasi companie.Daca visati ca sunteti ghidat de un caine, inseamna ca va e greu sa iesiti dintr-o situatie sau o problema.Daca visati ca va dati cainele sau ca il abandonati pe strata, indica faptul ca deciziile si alegerile pe care le faceti acum pot fi interpretate ca lipsa de loialitate. Trebuie sa faceti ceea ce este potrivit pentru dvs si nu sa va faceti griji despre ce cred altii. Alternativ, visul semnifica respingerea prieteniei.Daca visati ca imbracati un caine, semnifica incercarea de a va acoperi propriile dvs. defecte de caracter si obiceiurile .


caine fioros sau care maraie

Indica un anumit conflict interior cu dvs insiva. Poate indica, de asemenea, tradarea si lipsa de credibilitate.


caine mort sau pe moarte

Inseamna pierderea unui prieten bun sau deteriorarea instinctelor dvs. Luati in considerare notiuni comune asociate cu cuvantul "caine", cum ar fi loialitatea ("cel mai bun prieten al omului", si "a fi tratat ca un caine").


caine care latra

Sugereaza ca ii enervatati pe cei din jur cu starea dvs ursuza si nervoasa. Visul poate reprezenta si tendinta dvs de a va "latra" ordinele oamenilor, in loc de a-i ruga frumos sau a le vorbi cu amabilitate. Alternativ, latratul se refera la insotitori nefericiti si nemultumiti. Daca visati un caine care latra fericit, acesta simbolizeaza placerea si activitatea sociala. Sunteti acceptat intr-un anumit cerc.


caine care va musca de picior

Sugereaza ca v-ati pierdut capacitatea de a echilibra aspecte din viata dvs. Se poate sa ezitati sa abordati o noua situatie si nu aveti nici o dorinta de a merge mai departe cu obiectivele dvs. Alternativ, visul simbolizeaza loialitatea.