Ce inseamna daca visezi... C (V)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1785

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


catifea

Daca visati ca purtati catifea, aceasta semnifica distinctie si onoare. De asemenea, reprezinta senzualitatea si emotiile dvs.Daca visati ca purtati pantaloni de catifea, aceasta face referire la partea dvs senzuala.


cadere

Daca visati ca cadeti si nu sunteti speriat, inseamna ca veti depasi adversitatile cu usurinta.Daca visati ca veti cadea si sunteti speriat, indica o lipsa de control, nesiguranta si / sau lipsa de sprijin in viata dvs reala. Este posibil sa aveti deceti unele lupte majore sau sa va confruntati cu probleme coplesitoare. Poate implica, de asemenea, ca nu ati reusit sa realizati un obiectiv pe care chiar dvs l-ati stabilit.Daca visati ca picati in apa, indica faptul ca va simtiti coplesit de emotii. Se poate sa simtiti ca e mai usor sa renuntati, apoi sa incercati sa ramaneti pe linia de plutire sau sa nu va scufundati.