Ce inseamna daca visezi... C

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1823

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca dorim sa aflam ce vor visele sa ne transmita, cel mai indicat ar fi sa tinem un jurnal in care sa notam seara de seara ce am visat. Iar definitiile de mai jos poate va vor ajuta sa va imbunatatiti viata cu ce va sugereaza visele sa faceti.


cafea

Daca visati ca beti sau aveti nevoie de cafea, inseamnca ca trebuie sa aveti cunostinte mai adanci inainte de a lua o decizie sau a va implica intr-un proiect sau intr-o relatie. Se poate sa actionati prea pripit si trebuie sa incetiniti. Alternativ, poate implica nevoia de a va schimba rutina.Daca visati ca beti cafeaua cu cineva, indica faptul ca este posibil sa aveti sentimente pentru acea persoana. Alternativ, a bea cafea cu cineva face referire la ospitalitatea si sociabilitatea dvs.Daca visati un ibric de cafea, acesta face referire la ospitalitatea si impartasirea cunostintelor, a sperantelor, a preocuparile si/sau a ideilor. Poate face referire, de asemenea, si la vecini, confort si companie.


ceai

Daca visati ca faceti sau beti ceai, reprezinta satisfactia si multumirea din viata dvs. Va luati timp in ceea ce priveste o relatie sau situatie. Alternativ, visul semnifica liniste, seninatate, calm si respect.Daca visati ca participati sau a vizionati o ceremonie a ceaiului, aceasta inseamna unitate, comuniune, respect si familie.