Ce inseamna daca visezi... B XI

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2066

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


bube pe corp

Sugereaza ca exista ceva ce trebuie neaparat sa exprimati, pentru a va elibera de o povara.


bucurie

Daca visati ca va bucurati, acest lucru denota armonie intre prieteni si cei dragi. Visul este o reflectare a starii mintii din timpul treziei.


biserica

Daca vedeti o biserica de afara, inseamna sacralitate si hrana spirituala. Este reprezentativa pentru sistemului dvs de valori si pentru lucrurile pe care pe care le credeti sacre.Daca visati ca sunteti intr-o biserica, inseamna ca sunteti in cautarea iluminarii spirituale si a indrumarii. Asteptati sa va inaltati intr-un anumit fel. Poate ca ati facut unele greseli din trecut, care va trag inapoi in calea dvs spre scopurile pe care vreti sa le indepliniti. Cu sprijinul adecvat, veti ajunge pe calea cea buna din nou. Alternativ, visul poate insemna si ca sva puneti intrebari asupra caii dvs in viata si unde duce ea. Reevaluati ceea ce vreti sa faceti.