Ce inseamna daca visezi... B VII

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2346

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intelegerea viselor nu are nimic psihic in ea, pentru ca totul se rezuma la un anumit grad de intuitie, logica si o cunoastere a lucruril cu care visati.Urmati-ne in periplul nostru in interpretarea viselor.


bicicleta

Daca visati ca mergeti pe bicicleta, inseamna ca va doriti sa atingeti un echilibru in viata. Trebuie sa echilibrati munca si placerea in scopul de a reusi in intreprinderile curente. Daca va e greu sa mergeti pe bicicleta, acest lucru sugereaza ca va confruntati cu nelinistea de a nu reusi pe cont propriu.Daca vedeti o bicicleta in vis, indica faptul ca trebuie sa dedicati putin timp recreerii si destinderii.Daca visati ca mergeti pe o bicicleta tandem, inseamna ca acceptati mai usor anumite aspecte ale dvs sau ale partenerului, pe care care le-ati respins anterior.


bijuterii

Inseamna statut si propriul simt al valorii personale. Este, de asemenea, simbolul cunoasterii, al identitatii sau al oricaror calitati pe care le pretuiti in viata. Bijuteriile subliniaza importanta bogatiilor spirituale si psihologice. Daca visati o anumita bijuterie pe care o detineti, atunci ea simbolizeaza aspecte legate de o relatie din viata reala.Daca visati ca primiti bijuterii drept cadou, acest lucru inseamna trebuie sa recunoaseti si sa includeti calitatile ce le corespund lor, sinelui dvs. Luati in considerare tipul de bijuterie si materialul din care este facuta.Daca vedeti bijuterii stricate in visul dvs, inseamna dezamagiri in atingerea scopurilor si celor mai mari dorinte.Daca visati ca purtati prea multe bijuterii, inseamna ca incercati din greu sa ii impresionati pe altii.